2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دختر خونبس

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 149 پست

من با کاربر تاپیک پربازدید قبلا در خصوصی حرف زدم 

خیلی چیزا ازش می‌دونم تاپیکش راسته چون یسوالی هم داشت دادم بابام براش پیگیر بشه خانواده پدریش کورد هستند مادرش فارس یا تورک هست محل زندگی فعلیش آذربایجان هست 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ ارره کی هلو تر ازین بیست سال کوچکتر

🤣🤣🤣🤣🤣

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اره این رسم بیشتر توی ترکا هست  تازه یه رسم دیگه هست وقتی دختر به پسر نمیدن پسره ور میداره دخت ...

میشه اطلاعات غلط ندی،همه‌ی ترکا که اینطوری نیستن.واقعا متاسفم

من سنه یاحسین جهاندا نوکرم💚🖤
دقیقا بعضیاهم ازآب گِل آلودبدجورماهی میگیرن تاییدش میکنن 

استارتر خودش باید تو طرز حرف زدنش کار کنه والا اومده به دیگرون ایراد میگیره بلد نیس درست حرف بزنه متاسفم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من ترک نیستما، ولی ببخشید چطوری شما ادعا میکنی این رسم مال ترک ها هست؟ درصورتی ک خیلی ازهمین ترک های ...

والا چی بگم یکی دیگه از اخلاق های بد ترکا تعصبی بودنشونه و هیچوقت قبول ندارن 

یکیش همین کودک همسری و ازدواج فامیلی

چه لزومی داره ترکها رو بد جلوه بدم والا خودمم ترکم قبول دارم قدیمیا خیلی رسوم چرت و اخلاقای بد دارن ...

طرف ازیکی ازاقوام بودچندروزپیش اومده بودمیگفت نبین توسایت قومموتعریف میکننا یه وحشی ان که نگو حالاشما اومدی درموردقومی بدمیگی که بااصالت وبافرهنگن 

کاربردست دونفره 

یه چیز رندوم هست که ما هر از گاهی هر طور صحبت میکنیم همونو تایپ میکنیم  حالا دوستان حمله کردن ...

بیخیال هرکس نماد شخصیت خودشه مثل همین استارتر که تا دهن باز کرد دل کلی آدم رو شکوند

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

دوستان به جای چونه زدن نی نی یار رو تگ کنید 

اصلا تاپیک قومیت ممنوعه 

@niniyar_3  

@niniyar_5  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من با کاربر تاپیک پربازدید قبلا در خصوصی حرف زدم  خیلی چیزا ازش می‌دونم تاپیکش راسته چون یسوال ...

اره از کورد ا هم شنیدم این رسم ها توی روستا های شهر های مختلف هست ولی کمرنگ نمیگم الابلا آذربایجان 

چه جالب من فکر میکردم خون بس مال ما کورد ها بوده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من این تاپیکو نخوندم

ولی چرا همه کاسه کوزه ها سر ما تورکا شکسته میشه😐

کی میخواید بفهمید همه جا خوب و بد داره

مادرشوهرای اطراف من که از گل نازکتر به عروس نمیگن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.