2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 34 پست
اره همش میگفت باید بهترین جهازو و بیاری بعد هنوز که هنوز خودشون جاکفشی نخریدن برام حتی من مجرد بودم ...

پس خیلی بیشعوره تو اصلا مسولیتی در برابر جهاز نداری همینقدرم که دادی لطفت بوده ساده ای گریه می‌کنی منم اول مثل تو بودم از وقتی به خانواده شوهرم ریدم جواب همشون رو دادم عزیز جمع شدم همه بهم احترام میذارن توام هر چی بیشتر محبت کنی خار تر میشی مغرور باش به خودت برس تیپ بزن بخور و خرج کن و تفریح برو بذار خودش و خانوادش بسوزم که حرفاشون به هیچ جات نیست دیگه میفهمم بحرفن تو ناراحت نمیشی خودشون لی عزت میشن

اونموقعه مرد عزیزم خر بودم خیلی خر طاقت ی دقه ناراحتیشو نداشتم ولی هرروز اشکمو در میورد 

خب الان زرنگ باش عزیز دلم محبت به قوم شوهر نیومده البته اگه دیدی باهات خوب شدن یه گه گذاری کادویی برا مادرشوهرت بکیر دهنش ببنده وگرنه محل سگ نده بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خیلی بیشعوره تو اصلا مسولیتی در برابر جهاز نداری همینقدرم که دادی لطفت بوده ساده ای گریه می‌کنی م ...

تصمیم گرفتم همون کارو کنم  تازه شما میگی وام ازدواج بابای من کل وام رو دادن به همسرم هزارتومن از وام ما برنداشتن

اگه تو خونه یخچال پر بوده نبوده هیچی نگفتم گفتم تو سختیا کنارش نباشم کی باشم ولی فهمیدم خیلی خرم خیلی

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
خب الان زرنگ باش عزیز دلم محبت به قوم شوهر نیومده البته اگه دیدی باهات خوب شدن یه گه گذاری کادویی بر ...

مادرشوهرم خوبه مشکلی باهاش ندارم امان از خاله های شوهرم امان انشالله هرکی شوهرمو پرمیکرده سر بچش بیاد

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋