2777
2789

چند روز هممون درگیر سرفه هستیم بدون هیچ علامت دیگه ای ،فقط سرفه های مکرر هست دیگه خسته شدیم شب خواب نداریم فقط صدای سرفه ست با هیچ شربتی هم خوب نشدیم استکپورانت و دکسترومتورفان اما انگار نه انگار  ، قرص مونته و قرص جوشان مخصوص و قرص روتارین ولی فایده نداره 

کسی میدونه این سرفه ها برا چیه و درمان اساسی چی هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه به چیزی حساسیت داشته باشید

توت فرنگی مثلا خیلی حساسیت زاست

مثال زدم البته

شما ببین چی خوردین که اینجوری بدنتون واکنش نشون داده

ممکنه گرمی زیاد خورده باشید یکم نشاسته گندم بخور ببین چجوری میشه

ممکنه به چیزی حساسیت داشته باشید توت فرنگی مثلا خیلی حساسیت زاست مثال زدم البته شما ببین چی خوردی ...

نمیدونم والا اول پسر کوچیکم شروع شد بعدش ما درگیر شدیم 

پسر منم هر چی دکتر بردم فایده نداشت سرفه های خلطی داره   چند نفر دیگه رو هم میشناسم همینطورن فقط سرفه دارن بدون علائم سرما خوردگی

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
نمیدونم والا اول پسر کوچیکم شروع شد بعدش ما درگیر شدیم 

عزیزم احتمالا مبتلا به یه بیماری تنفسی شدید.

که جاش اینجا نیست باید به پزشک مراجعه کنید.

مادرم بی دلیل شروع به سرفه های مکرر شدید شد و روزی که سه روز گذشت و بیدار شد نمی‌تونست نفس بکشه ریه درد شدید گرفت ۸ روز بیمارستان بستری شد‌.

خداروشکر خوبه الان مرخص شده.

قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنید بخاطر سلامتی خودتونم شده دکتر برید.

پسر منم هر چی دکتر بردم فایده نداشت سرفه های خلطی داره   چند نفر دیگه رو هم میشناسم همینطورن فق ...

به نظرم یه ویروس جدید هست پسر منم سرفش خلطی هست واسه شوهرم سرفه خشک هست تا حالا هیچ وقت اینجوری نشدیم اصلا دارو تاثیر نداره