2777
2789
عنوان

پدرم مهندسه

143 بازدید | 14 پست

شرکت مهندسی داره 

مهندس عمران اما کار نیست خیلی کار کمه واقعا وضعمون بد شده دعا کنید خوب بشه 🥺🥺🥺

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

روزی آدما کم میشهربطی ب شغل نداره،،،،

منم میخوام همینو بگم بابای من مهندس این مملکته با تجربه بسیار بالا ولی وضعمون خیلی بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساخت و ساز داره خیلی کم میشه خونه های خالی زیاد شده و قدرت خرید کم شده...دیگه مسکن از حالت سرمایه گذاری خارج شده ..با این قانون مالیات بر اضافه سرمایه بدترم میشه و کسی تمایل نداره بره سمت ساخت و ساز و مسکن...الانم که رکود شدیدی داره ملک

شما ک همتون آیفون دارید فکر نکنم انقد بد باشه وضعتون!

خواهرم شاغله و پولش برای خودشه 

این گوشی من۲-۳ سال پیش خریدم و اونموقع اوضاع انقد بد نبود ولی الان شرایط خریدش رو ندارم واقاا 

منم میخوام همینو بگم بابای من مهندس این مملکته با تجربه بسیار بالا ولی وضعمون خیلی بده

عزیرم یه مهندس باسابقه ک نباید دلش بلرزه

ایشون قطعا سرمایه گذاری کردن برا خودشون 

شما نگران این چیزا نباس 

من به امید زنده ام ☘️

ساخت و ساز داره خیلی کم میشه خونه های خالی زیاد شده و قدرت خرید کم شده...دیگه مسکن از حالت سرمایه گذ ...

ولی دوست پسر من تو کار ساخت و سازن وضعشون خوبه ینی ممکنه اونم یه روز اینجوری بشه

عزیرم یه مهندس باسابقه ک نباید دلش بلرزهایشون قطعا سرمایه گذاری کردن برا خودشون شما نگران این چیزا ن ...

عزیزم سرمایه هست درامد نیست 🥲🥲

بله در کل وضعیت عین سابق نیست و دیگه مسکن اونقدری عین گذشته قابل سرمایه گذاری نیست

ولی همکار دوست پسرم خیلییی وضعش خوبه هر ماه سفر خارجه میره ماشین لوکس خونه بزرگ