2777
2789

آخی😆

من یکی دارم تازه گرفتم نمیتونم کمکت کنم ولی امیدوارم موفق بشی🤲

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی😆 من یکی دارم تازه گرفتم نمیتونم کمکت کنم ولی امیدوارم موفق بشی🤲

صبر ایوب میخام برا خودم

چجوری گرفتی؟

۲سالو ۴ماهشونه بچه های من،چن ماهگی گرفتی شما

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤

یکی یکی گرفتم چون همکاری نمیکردن. اول پسرم یاد گرف بعد دخترم .پسرم ۲سال ۲ ماهش بود دخترمم ۲و ۶ ماه از دخترم پی پی نمی‌کرد میترسید ازش 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

وایی منم دوقلو  دارم  باید بگیرم از پوشک خیلی سختمه

واسه منم تازه عصرا خونه نیستم فک کنم باید مرخصی باشم تا یه هفته

یکی یکی گرفتم چون همکاری نمیکردن. اول پسرم یاد گرف بعد دخترم .پسرم ۲سال ۲ ماهش بود دخترمم ۲و ۶ ماه ا ...

چقد طول کشید یاد بگیرم،یه هفته کافیه؟

روشتون چی بود

صبر ایوب میخام برا خودم چجوری گرفتی؟ ۲سالو ۴ماهشونه بچه های من،چن ماهگی گرفتی شما

دقیقا همین سنه

هیچی دیگه از قبل آمادش کردم ک قراره دیگه پوشک نشی و...

بعد طی یک حرکت انتحاری صبح بیدارشد دیگه پوشک نکردم اونم نامردی نکرد علی رغم بردن من در هر بیست دقیقه، مقاومت کرد و جیششو تو شلوارش کرد😆

خلاصه با هربار جیش براش توضیح دادم ک جیش فقط تو توالت...

بعد از ۵ روز بالاخره یاد گرفت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
واسه منم تازه عصرا خونه نیستم فک کنم باید مرخصی باشم تا یه هفته

اره قطعا باید همه اش خونه باشی

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
دقیقا همین سنه هیچی دیگه از قبل آمادش کردم ک قراره دیگه پوشک نشی و... بعد طی یک حرکت انتحاری صبح ب ...

وای اینا هم میگم کاملا متوجه میشن

ولی یه روانشناس میگف اگ بچه شب ادراری نداشت ینی صبح پوشکشو باز کردین خشک بود ینی بچه آمادس برا از پوشک گیری،برا همین موندم چون شبا پوشکشونو خیس میکنن آخه

بعد شبا ینی دیگه نبندیم؟

چقد طول کشید یاد بگیرم،یه هفته کافیه؟ روشتون چی بود

اره یه هفته مدام میبردم دشویی هر ده دیقه میپرسیدم جیش نداری. خودمم میرفتم باهاش جیش میکردم چون میترسید از دستشویی بعدم نمیشست رو سنگ تا سه سالگی میترسید بیوفته.ولی خعلی تکرار میکردم جیش جاش تو دستشوییه ولی چن باری ب خودش جیش کرد ک عادیه دعواش نکن. 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

وای اینا هم میگم کاملا متوجه میشن ولی یه روانشناس میگف اگ بچه شب ادراری نداشت ینی صبح پوشکشو باز کر ...

من بعد از اینکه شب میخوابید جوری ک متوجه نشه پوشک بستم و صبح قبل از اینکه بیدارش کنم باز میکردم و بلافاصله بعد از بلند شدن میبردم توالت

من بعد از اینکه شب میخوابید جوری ک متوجه نشه پوشک بستم و صبح قبل از اینکه بیدارش کنم باز میکردم و بل ...

خشک بود ینی پوشکش تایم شب؟