آغا چرا این روزا همه چی برحسب منفعت شده؟چرا آدمی پیدا نمیشه که تو رو بخاطر منفعت نخواد.یه زمانی چه دوستای خوبی بودن الان همه یا میخوان ازت یه چیزی بکشن یا براشون منفعت داشته باشی یا بکوبنت که خودشون برن بالا یا دنبال رقابتن حالا دوست هیچ حتی خانواده خود آدم حتی خواهرت و.... همه دوستامو سر همین قضیه گذاشتم کنارو الان خیلی تنهام.از خانوادمم 1جورایی کنار کشیدم چون از اونام درد خیلی به دلم نشسته. من آدمیم که حوصله این کارا رو ندارم و متقابلا حوصله ندارم طرفمم اینجوری باشه.یعنی واقعا دوره زمونه بد شده؟یا فقط شرایط من اینه؟😧
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
اما من دروغ نگم چند تا دوست دارم بهتر از هر خواهری 😊
واقعا خیلی خوبه❤
البته یکیشون و بهترینشون یه ادم موفق و بینهایت ثروتمنده شاید دوستات دوستت دارن
عزیزم کاش اینطور بود که شما میگین
مشکل اینجاست من برای کسی فخر نمیفروشم خودمونیم ولی همش میخوان بکوبنت
عزیزم کاش اینطور بود که شما میگین مشکل اینجاست من برای کسی فخر نمیفروشم خودمونیم ولی همش میخوان بکو ...
خوب مشکل اینه تو مرز بین فخر فروختن و صمیمیت رو گم کردی اشتباه خودم 😂به مردم انقدر نزدیک شو که زمانی که حس کردی وقت ترکشونه توی حصار زندگیت نباشن هیچ وقت از یه مرز جلوتر نرو این طور هم اونا راحتن هم خودت
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است
خوب مشکل اینه تو مرز بین فخر فروختن و صمیمیت را گم کردی اشتباه خودم 😂به مردم انقدر ن ...
حق با توعه
ولی با خانواده نمیشه بالاخره آدم یکیو میخواد که باهاش صمیمی و راحت بتونه حرفشو بزنه😣
حق با توعه ولی با خانواده نمیشه بالاخره آدم یکیو میخواد که باهاش صمیمی و راحت بتونه حرفشو بزن ...
هیچ کس به هیچ ادم زمینی اعتبار نیست مشاور برای این وقتاست ببین حرفت رومیشنوند و به خدا یه روز میزنن تو سرت یا خبرچینی میکنن محرم اسرار فقط یا خدا یا یه مشاور بقیه از دم فرصت طلبن و ادم فروش شک نکن فقط تا کجا قیمتت براشون بیارزه نگهت دارن 😂
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است