2777
2789
عنوان

چرا مرغ من مزه ندارن ، 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست

آب زیاد نریز بذار تنگ آب بشه تا مرغت بی مزه نشه

من سه تا کار میکنم که مرغ خوشمزه بشه اول تو روغن تفت میدم دوم نمک رو از همون اول میزنم سوم زعفرون ... زعفرون واقعا مزه مرغو عالی می‌کنه 👌

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
من مرغ رو سرخش که میکنم پیاز داغ  رو هم جدا سرخ میکنم ادویه و رب هم موقع سرخ شدن پیاز اضافه میک ...

ینی بایداب سس بریزم روش تا مزه بگیره خیلی وقت گیره ، چند بار مثلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب زیاد نریز بذار تنگ آب بشه تا مرغت بی مزه نشه من سه تا کار میکنم که مرغ خوشمزه بشه اول تو روغن تف ...

آها ممنونم 

ن آب زیاد نمی‌زنم 

نمک فلفل و ادویه همون اول میزنم 

زعفران اگر بود میزنم اگه ن هیچ

پیازتون بیشتر بریزین و آبلیمو و یه حبه سیر  یه ربع مونده که زیرش خاموش کنید چند پره زعفرون بری ...

من دو تا پیاز درشت بزنم کافیه ، سیر هم میزنم چند حبه ، 

آها پس عطرش ب زعفرونه؟ 

باید یبار حتما امتحان کنم

ینی بایداب سس بریزم روش تا مزه بگیره خیلی وقت گیره ، چند بار مثلا 

من دوسه بار این کارو میکنم تا اون قسمتی از مرغ که توی آب نیست هم طعم لیره و رنگش شبیه بقیه قسمتها بشه .نه زیاد وقتی نمیگیره مثلا میری سر بزنی ته نگیره یه ملاقه ابم بریز روش 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃