2777
2789
عنوان

دیگه واقعا میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 43 پست

ببین اسی جان هیچ انسانی ۱۰۰ کامل نیست 

همه ادما یسری نواقص دارن 

یکی خراج و لارج و بریز و بپاش ولی بددل و بداخلاق و شکاک

یکی فکرش اقتصادی و حسابگر ولی مهربون و خانواده دوست 

یکی اهل تفریح و خوشگذرون و... ولی هیز و چشم سفید و...

یکی زیاد رفت و امدی نیست و تنهایی دوست داره و خونه نشینی دوست داره ولی تو‌دلشم چیزی نیست و به زن و بچه کاری نداره میگه شما هرجا دوست دارین برین و...

باید ببینی چی از زندگیت میخوای اخلاقای خوب و بد همسرتو بسنجی و ببینی خوبیاش بیشتره یا بدیاش بعد در اخر خودت تصمیم نهایی رو بگیری باتوجه به شرایط و زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن پشیمون میشی 

من خودم چند ماهه خونه پدرمم اوایل فکر میکردم خونوادم پشت من هستن اما این مدت داغونم کردن از بس سرکوفت و طعنه بهم زدن 

شوهرم تنها عیبش عصبی بودنش بود وگرنه هرچی میخواستم برام می‌خرید هرجا میخواستم منو میبرد 

اما اینجا برای هزارتومن منت می‌زارن جایی بخوام برم آنقدر زورشون میاد 

الان قدرشوهرمو فهمیدم 

من به خاطر خونوادم با شوهرم دعوا کردم الان همون خونواده با من مثه یه آدم اضافی رفتار میکنن

چند روز دیگه نوبت شورا داریم می‌خوام برگردم دارم اینجا خفه میشم 

به نظرم توام بیشتر فکر کن پشیمونی بعدش دیگه فایده نداره

اگه آدم خوبیه بمون و باهم زندگیتونو بسازید

خدایا شکرت🤍
عزیزم ببخش میپرسم رابطه جنسیتون چطوره؟ میفهمم ادمی که برونگرا باشه پیش ادم درونگرا اذیت میشه ولی ز ...

به شدت بد 

همیشه با اصرار و التماس من 

اگه من نگم ۱۰روزی یکبار 

حتی بعد ده روز پیشنهاد میده میگه میخوای اگه نار کنی بگی نه کنسله 

حتی حین انجام حرف نمیزنه 

من مجبورم چشمامو ببندم و تصور کنم حرف میزنه تا ..بشم 

فهمیدم بهش گفتم گفتم نمیخوامت حتی گفتم من خواستگاری داشتم که اونو میخواستم اما اون هر سری بعد شنیدن ...

حرف بزن باهاش تو محبت کن ببین اونم نرم میشه محبت میکنه مطمئنی تو رفتار تو مشکلی وجود نداره ؟شاید توام سرد برخورد میکنی ! در مورد مخارج خونه هم خوب افراط وتفریط رعایت بشه نه خیلی ولخرجی باشه نه طوری باشه به آدم فشار بیاد حسرت بکشه

دیگه بدتر. شما در حق همسرت ظلم کردی و حق و الناس گردنته.

من ظلمی نکردم بهش بارها گفتم کس دیگه ای رو دوستدارم و نمیخوامت حتی قبل عقد گفتم اما عاشقم شده بود و نمیفهمید چی میگم هر بار با طلا خریدم و کادو خریدن نشون داد عشقشو و خب منم زن بودم و میموندم در واقع برای نگه داشتنم اینکارو کرد حتی دلیل اجازه کار ندادن هم همین ترس از دست دادنمه

من ظلمی نکردم بهش بارها گفتم کس دیگه ای رو دوستدارم و نمیخوامت حتی قبل عقد گفتم اما عاشقم شده بود و ...

پس اگر گفتی و نخواسته بفهمه دیگه .....چی بگم.

موفق باشید

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
خرج میکنه خسیس نیست ولی بعد که میخری میگه اینقد شد اخر ماه میگه اینقد خرج کردی دیگه زندگی جمع میشه م ...

خودت بیشتر خساست ب خرج میدی واسه همین شوهزتم سرکوفت دوتومن پول خرج کردنو بهت میزنه.بهش بگو طبق قانون کائنات هرچی گدابازی دربیاری گداترمیشی.قانون جذب درمورد ثروت رو بخون معنی حرفمو میفهمی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من