2777
2789
عنوان

دیگه واقعا میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله بازیه؟ معیار هاتون برای ازدواج چی بوده؟ چطور اشنا شدید؟

من کس دیگه ای رو میخواستم خانوادم به بدترین شکل اونو پروندن و اهمسرم همزمان با اون به معرفی دامادمون اومد خواستگاری و سنگ تموم گذاشت هم خودش هم خانوادش ولی من از همون روز اول دوسش ندارم مهرش به دلم نمیشینه ازش خوشم نمیاد دوستش ندارم سعی کردم نتونستم

خوبه بد نیست اصلا عیب خاصی نداره فقط خیلی درونگراست نه شوخی میکنه نه ابراز عشق منم بخاطر همین دوسش ن ...

عزیزم ببخش میپرسم رابطه جنسیتون چطوره؟

میفهمم ادمی که برونگرا باشه پیش ادم درونگرا اذیت میشه

ولی زود تصمیم نگیر حتما مشاوره برو

به نظرتون با این شرایط طلاق بگیرم پشیمون میشم؟؟

صددر صد پشیمون میشی.اتفاقا چند روز پیش یه تاپیک میخوندم که خانومه به خاطر دوست نداشتن همسر جداشده بود اما بعدش پشیمون شده بود ودوست داشت برگرده به خاطر بدی که اطرافیان در حقش کردن تازه تمام خوبیهای همسرش به چشمش اومده بود وفهمید اشتباه کرده.لطفا بیشتر فکر کن

خوشی زده زیر دلت قبل ازدواج نفهمیدی دوسش نداری الان متوجه شدی ؟

فهمیدم بهش گفتم گفتم نمیخوامت حتی گفتم من خواستگاری داشتم که اونو میخواستم اما اون هر سری بعد شنیدن این حرفا یه تیکه طلا یا یه کادو خرید منم نرم شدم و خب با خودم فکرد کردم انتخاب کسی که دوست داره بهتره کسیه که دوسش داری ولی هرچی میگذره نه تنها ازش خوشم نمیاد بلکه محبتش هم تموم شده دیگه خبری از محبت و کادو هم نیست و به شدت سرده

من کس دیگه ای رو میخواستم خانوادم به بدترین شکل اونو پروندن و اهمسرم همزمان با اون به معرفی دامادمون ...

دیگه بدتر. شما در حق همسرت ظلم کردی و حق و الناس گردنته.

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"