2777
2789
عنوان

دیگه واقعا میخوام طلاق بگیرم

883 بازدید | 43 پست

همسرم درامدش مناسبه

اما به من توجه کامل نداره 

ازش خوشم نمیاد 

از ترس طلاق تحملش میکنم 

مریض شم مراقبمه ولی خب من اصلا دوستش ندارم 

پدرم وضع مالی خوبی داره 

خانواده همسرم دوستم دارن 

خونه خوب داریم 

ولی من دوستش ندارم حتی نمیخوام ازش بچه دار شم 

قد ‌و قیافه خوبی هم داره 

میترسم جدا شم بعد حسرت بخورم بگم شرایط خوب بود و رفتم ولی خوش بخت نیستم ناراحتم خوش حال نیستم ازاد نیستم لباسی میخوام نمیتونم بپوشم نمیتونم کار کنم استرس دو کیلو گوشت و مرغ خریدن دارم بدنم واقعا ضعیف شده هیچوقت انرژی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وقت همسر من ۷ماهه گذاشته رفته هیچ خبریم ازش ندارم 

داره زندگیشو می کنه 

من اینجا مردم غصه خوردم 

ناراحتی قلبم برگشت 

خدا ازش نگذره 

تا با من بود من خارجیش میدادم پول نونم نداشت 

خدایا قلبم داره تیر میکشه 

نمی دونم بهت چی بگم استارتر من خودم خیلی گنگم😫

میگی خانواده ش خوبن چی میخوای دیگه ..وقتی خانواده ش خوبن میتونی همون چیزی که میخوای به راهش کنی دیگه ..هیچی خانواده خوب پسر نمیشه اشتباه نکن ..جدا شی مطمئن باش پشیمون میشی ..اگه پسررو دوست داشتی ولی خانواده ش بد بودن میخوای چکار کنی معیار تو زندگی فقط عشق نیستا!

یعنی خسیسه و خرج نمیکنه؟

خرج میکنه خسیس نیست ولی بعد که میخری میگه اینقد شد اخر ماه میگه اینقد خرج کردی دیگه زندگی جمع میشه مگه در صورتی من ماهانه شاید فقط ۶تومن گوشت و مرغ و خرید های ریز کنم دیگه نه بیشتر 

بلاخره خوبه یابد؟. خرج نمیکنه؟

خوبه بد نیست اصلا عیب خاصی نداره فقط خیلی درونگراست نه شوخی میکنه نه ابراز عشق منم بخاطر همین دوسش ندارم باهاش راحت نیستم اصلا حس نمیکنم شوهرمه حس میکنم از خونه پدرم اومدم خونه یه مرد پیر تر پدرم