2777
2789

هنوز خیلی گرم نشده عصر ها هوا خوبه

ولی در کل کرمان جای دیدنی نداره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه سال تابستون رفتیم عالی بود، شباش که سرد هم میشد تازه

وای کرمان خیلییی خوبه خیلی دوس دارم شهرشو

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

روزا گرم شبا خوب،  البته من یکی از شهرهای کرمان هستم هوامون تقریبا نزدیکه به هم  شهر ما یه کم خنکتر 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
ما یه سال تابستون رفتیم عالی بود، شباش که سرد هم میشد تازه وای کرمان خیلییی خوبه خیلی دوس دارم شهرش ...

عزیزم ما کرمونی ها هم شما رو دوست داریم

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
هنوز خیلی گرم نشده عصر ها هوا خوبه ولی در کل کرمان جای دیدنی نداره

آخه ما بندرعباسیم میخوایم یه مسافرت ۴ روزه بریم جای دور مثل شمال و اینا نمیشه تو این زمان کوتاه رفت،شما کجا رو پیشنهاد میدید؟

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
عزیزم ما کرمونی ها هم شما رو دوست داریم

عشقی شما😍

منم جنوبی‌ام ، سفر کرمان واقعا خاطره انگیز بود برام

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
عزیزم کجا میخوای بری راهنمایی خواستی بهم بگو

ما بندر عباسیم میخوایم یه مسافرت ۴ روزه بریم جای دور مثل شمال و اینا نمیشه تو این تایم کم رفت شیراز هم عید رفتیم تنهاجایی که به ذهنم رسید کرمان بود، پیشنهاد شما چیه؟

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
آخه ما بندرعباسیم میخوایم یه مسافرت ۴ روزه بریم جای دور مثل شمال و اینا نمیشه تو این زمان کوتاه رفت، ...

شهرکرد هم میتونید برید

آب و هواش عالیه 

آخه ما بندرعباسیم میخوایم یه مسافرت ۴ روزه بریم جای دور مثل شمال و اینا نمیشه تو این زمان کوتاه رفت، ...

من شهربابک هستم چهار ساعت تا بندر راه هست بعد از سیرجان،  میمند شهربابک روستای قشنگیه کلا روستاهای اطراف شهربابک سرسبز و زیبا هستن

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
فاصلش چند ساعته تا بندر عباس؟

نمیدونم ولی پاتوق جنوبیاست 

واسه سفر که آدم میره بیشتر جنوبیا اونجان

انقدر ک بیچاره ها از گرما فرار میکنن

اونجا هم که هوا و لوکیشن بهشته اصن

اگرم الان نتونستی، یه سفر به شهرکرد و اطرافش(سامان، کوهرنگ،...) حتما داشته باش

جیرفت خوبه البته نمیدونم الان هواش چطوره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️