2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم

82 بازدید | 9 پست

8روز از موعدم گذشته هیچ علایمی ندارم درد سینه هم ندارم روز 6بی بی چک زدم منفی بود نمی‌دونم چرا پریود نمیشم جلوگیری هم داریم دو روز پیش سنگ کلیه داشتم چقدر سرم و آمپول زدم گفتن اگه باردار باشی خطرناکه.نمیدونم چیکار کنم.کسی بود بی بی چکش منفی باشه ولی باردار باشه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوری شدیم

چمیدونم منتظرم بیاد برم آزمایشای هورمونیمو انجام بدم اینم نمیاد مسخرشو در آورده 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
چمیدونم منتظرم بیاد برم آزمایشای هورمونیمو انجام بدم اینم نمیاد مسخرشو در آورده 

بچه نداری

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
نه ندارم دوساله اقدامم  شما چی ؟

ایشالله ک این سری حامله میشی.من ی پسر 7 ساله دارم

سلام عزیزم میشه دعوت به دوستیم قبولدکتی یک سوال مهم دارم ازت

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن