2777
2789
عنوان

مسخره کردن جلوی جمع

112 بازدید | 4 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر 

من دیروز خیلی حال روحیم بد بود خیلی داغون بودم دوستم ز زد برم پیشش منم چون نزدیک بود ی چیزی تنم کرد با دوچرخه رفتم پیشش گفت الان نامزدش هم میاد منم گفتم باشه پسره اومد تو قبل اینکه منو ببینه دوستم گفت ک آنا اینجاس اونم‌گفت بله‌دیدم (دوچرخه و‌ اسم‌کتونی ک‌پام‌بودو گفت )منم با لبخند دور از‌چشم نامزدش  به‌دوستم نگاه‌کردم چون‌برام حرفش اهمیت نداشت وحالم خوب نبود بعد نیم ساعت دوست پسره هم اومد و نشست و اینا من کلا اهمیت ندادم و میگم ک حالم بد بود بعد من و دوستم رفتیم جایی کار داشتیم برگشتیم و همینجوری نشسته بودیم و اینا هی این نامزد دوستم به دوستش میگفت ول کن بابا بیا دختررو ببین تو خوشگله خوشتیپه بعد چون منم چهرم بد نیس گفت خوشتیپه خوش پوشه برو کتونیشو ببین و ول کن بابا ول کن بابااااا بروکتونیشو ببین اونم هی میخندید  هی  کتونی رو میگفت من خیلی اون لحظه خجالت کشیدم جلوی جمع چون مطمعنم با من بود اگه قبلش کتونیمو مسخره نکرده بود ب خودم نمیگرفتم و اصلا هیچی ب هیچی ولی مگه میشه ی نفر انقد رو ی چیزی تاکید کنه حالا کتونیم ن پاره بود ن مشکل داشت مدل زد ایکس بود فقط ولی هزاران بار اسم کتونی رو اورد و با دوستش میخندیدن جلوم قشنگ رفیقمم چون من به خودم نگیرم بهم برنخوره ناراحت نشم اهمیت نمیداد ب حرفاشون حقم داشت یعنی اگه بخاطر رفیقم نبود همون ثانیه اول میومدم بیرون بعد اونا میدونسن من حالم بده من سره دیت نرفته بودم رفتم رفیقمو ببینم 😂😂دوستان اگر سلیقتون به هر چیزی نمیخوره یا نمیتونید شرایط طرف مقابل و درک کنید لطفا تو جمع حداقل حرمتشو نگه دارید مخصوصا وقتی مهمونتونه میتونس وقتی ما نبودیم بخندن به کتونیم من مشکلی نداشتم … 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیت ینی چی؟؟؟

معنی دیت گذاشتن قرار گذاشتن با شخصی است. واژه انگلیسی دیت گذاشتنDating است. درواقع دیت گذاشتن مرحله‌ای از فرآیند جفت‌یابی است که به‌وسیله دو نفر و با هدف ارزیابی و محک زدن همدیگر برای ورود به یک رابطه عاشقانه یا ازدواج انجام می شود. به عبارت دیگر دیت گذاشتن توافق بر انجام برخی رفتارهای اجتماعی در مکان‌های عمومی است

معنی دیت گذاشتن قرار گذاشتن با شخصی است. واژه انگلیسی دیت گذاشتنDating است. درواقع دیت گذاشتن مرحله‌ ...

🙂

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.