2777
2789
عنوان

جاری چزون...

667 بازدید | 37 پست

من یه جاری دارم که از روز اول این خانم با من لج بود و اذیتم میکرد 

باری نبود من برم خونه پدرشوهرم و این اشکمو درنیاره 

کم کم باهاش قطع رابطه کردم ولی اون همچنان دست از سرم برنمیداره... پشتم حرف میزنه 

علناً به خونوادم توهین کرد 

خلاصه که انقدر اذیت کرد که نگم 

نه تنها منو اذیت کرده بلکه یه دور با همه فامیل جنگ و دعوا راه انداخته یه جورایی همه میشناسنش... 

این جاری من ، به همه چیز حسادت میکنه... خودش بهترین از همه چیز رو داره ولی به ناچیزترین چیزای بقیه حسادت میکنه و این حسادت رو علنی نشون میده... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه زد و از شانس من ، یه آزمون استخدام رسمی قراره برگذار بشه...

که احتمال قبولی من زیاده چون متقاضی دیگه ای نداره... و قبلاً هم چندبار فراخوان داده بودن و کسی اسم ننوشت... یه جورایی اگه من حدنصاب رو جواب بدم قبولم... و از این بابت خیلی خوش حالم و امیدوار...

حالا قسمت بد ماجرا اینجاست که من میترسم جاریم زیرآبمو بزنه... 

توضیح دادنش سخته... ولی اگه جاریم بفهمه به راحتی اب خوردن میتونه همه چیز رو خراب کنه... و این کار اصلاً ازش بعید نیست و من مطمئنم این کارو میکنه... 

و این منو جری تر میکنه که بیشتر بخونم و قبول شم و به کسی که این همه اذیتم کرده ضربه کاری رو بزنم 

از طرفی میگم نکنه زحمت بکشم و بخونم و یهو این خانم از راه برسه و همه چیز رو بهم بزنه... و ممو حسابی بچزونه...

البته اینم بگما جاریم کاره ای نیست خودش دیپلم داره و خانه دار 

بدجور افتادم تو هول و ولا...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اینکه همه میشناسنش ینی ۱۰ هیچ ازش جلوتری و هر رفتاری ازش ببینن بدتر خودشو ازشون دور میکنه و همه هم میشناسنش ک چ ادم حسودیه حرفای پشت سرت میزنع رو باور نمیکنن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

به نام خدا زن داداش من

تصور کن زن داداش بزرگم بچهشو به دنیا اورد پدرششش در اومد سر زایمانش زایماناشم طبیعی و سخته این زن داداشم اومد گفت وای دلم زایمان طبیعی خواست😐 خودش سزارین کرده

مشکل از شما هستش.وقتی خودتون رو ضعیف نشون میدید طرف به خودش اجازه میده هر طور دوست داره با شما رفتار ...

بحث ضعیف نشون دادن نیست 

بحث اینه که زندگی میدون جنگ نیست 

من اوایل خیلی با شوهرم سرش بحث میکردم 

ولی وقتی یه آدم مریض باشه نمیتونی باهاش بجنگی... ترجیح میدی بشینی یه گوشه و نظاره گر باشی...

باشه برات مهم نباشه تو

تمرکزت راکلاازحرکاتش بردار

هرجاهم میری اونم هس عادی باش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

این خواهر شوهر منه که ....

پس همه جاییه😂