2777
2789
عنوان

جاری چزون...

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 37 پست
من جاری ندارم ولی قطعا اگه داشتم از حسودی مرده بود😜

دقیقاً اگه من قبول شم جاریم سکته میکنه 

شوخی نمیکنماااا جدی جدی سکته میکنه 

خودشون دوتا ماشین داشتن مدل بالا 

ما یه پراید قراضه مدل نمیدونم چند خریدیم داشت سکته میکرد و دعوا راه انداخته بود سرش حسابی...

حالا فکر کن من یه شغل خوب داشته باشم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جواب هر نوع بی احترامیشو بده بزار خودشو جمع کنع 

یه مدت یکی میگفت دوتا جواب میگیرفت 

دیگه ولش کردم 

آدم مریض 

مریضه 

من نمیتونم خودمو درگیرش بکنم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث ضعیف نشون دادن نیست  بحث اینه که زندگی میدون جنگ نیست  من اوایل خیلی با شوهرم سرش بح ...

شما نیازی نیست با همسرتون بحث کنید دوبار با خود طرف محکم برخورد می‌کردید درست میشد

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

دقیقاً اگه من قبول شم جاریم سکته میکنه  شوخی نمیکنماااا جدی جدی سکته میکنه  خودشون دوتا ...

مریضه مشخصه همون بهتر ولش کردی ب امان خدا چون هدفش خراب کردن آرامش و‌زندگیته

به نام خدا زن داداش من تصور کن زن داداش بزرگم بچهشو به دنیا اورد پدرششش در اومد سر زایمانش زایماناش ...

🤣🤣 

فکر من حامله نبودم همه جا پر کرد که بارداره درصورتی که حتی مادرم نمیدونست من اقدام میکنم... 

حالا که فهمید باردارم رفت لباس نوزاد خرید بلکه باردار بشه 

به قول مامانم حسود کیه ان‌شاءالله سه قلو بزاد... نه سنگینیشو ما برمیداریم نه خرجشو...

شما نیازی نیست با همسرتون بحث کنید دوبار با خود طرف محکم برخورد می‌کردید درست میشد

شما ندیدی ازین آدم‌ها هیچ جوره نمیشه درستشون کرد فقط باید رهاشون کرد ب حال خودشون 

من جاری ندارم و نخواهم داشت . ولی احتمالا این بنده خدا یه مشکلی کمبودی و یا عقده ای درونش هس یه چیزی تو وجودش داره اذیتش میکنه که ریشه در اون داره که یه سری رفتارا از خودش نشون میده.خانوادشم احتمالا کم مقصر نیستن .ولی اگه همسرشم به این خصوصیاتش پی برده باشه شاید بتونه کمکش کنه که اصلاح بشه.به امید اصلاح هممون

💖اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی💫به‌درگاهش قناعت کن عنایت می کند حتما💫
باشه برات مهم نباشه تو تمرکزت راکلاازحرکاتش بردار هرجاهم میری اونم هس عادی باش 

دقیقاً همینطورم اصلاً نگاه به صورتش نمیکنم دیگه... و حدالامکان جایی که باشه من نمیرم... شوهرمم علاقه ای نداره به دیدن برادرش و زن برادرش... 

واسه همین حتی اگه خونه باباش باشیم و اونا بخوان بیان شوهرم قبل اومدن اونا میگه جمع کن بریم

شما ندیدی ازین آدم‌ها هیچ جوره نمیشه درستشون کرد فقط باید رهاشون کرد ب حال خودشون 

خیلی زیاد دیدم. ولی کنار اینا هم یکی رو دیدم شبیه مادرم که شما باز این جنسی که شبیه مادرمه رو ندیدید.

دقیقاً اگه من قبول شم جاریم سکته میکنه  شوخی نمیکنماااا جدی جدی سکته میکنه  خودشون دوتا ...

این دقیقا زنداداشه منه  

خودش کیلو کیلو طلا داره کافیه یکی یه تیکه طلا بخره جلزو ولز میزنه،قضیه ماشینم عیناً برای ما اتفاق افتاد 

جالبه خجالتم نمی‌کشن علنی حسادت میکنن

من که نفهمیدم وقتی ازش دوری چطوری میخواد بهت آسیب بزنه از کجا میخواد بفهمه که تو آزمون دادی؟

توضیح دادنش سخته نمیخوام دقیق بگم... میترسم یه وقت یکی آشنا دربیاد...

من به شوهرم تاکید کردم که یه وقت نگه به کسی ، ولی واسه یه سری کارای اداره نیازه که بریم پیش یه عده که میترسم از اون جا درز پیدا کنه...

چطور

طرف مقابل می‌دونه شما به فکر ابرو هستید و ترس دارید. مادر من وقتی با چنین افرادی روبرو میشه چه خودی باشه چه غریبه فرقی نداره ، یه شارلاتانی میشه که اصلا نمیشه جلوش رو گرفت .