2777
2789

دوستان لطفا بخونید و نظرتونو بگید .من باردارم قبل بارداری لاغر بودم الان فرم بدنم تغییر کرده برجستگی های بدنم نمایان شدن بعد دیروز داشتیم میرفتیم بیرون ی ساحلی بلند پوشیدم و سوار ماشین شدم .شوهرم از لباسه خیلی خوشش اومده گفت با....سنتو دیدم ی مدلی شدم تو این لباسه خیلی قشنگ افتاده و .... ولی مسئله اینجاست قبل از این هیچ وقت نمیگفت فلان لباس خیلی بت میاد یا با این لباس تحریکم میکنی همش با خودم فکر میکنم یعنی قبل بارداری مورد پسندش نبودم ؟؟؟؟؟یا مثلا اینی ک الان با برجستگی های من تحریک میشه تو خیابون این همه خوش هیکل میببنه هم حتما تحریک میشه دیکه ؟؟؟؟

خل شدم واقعا نمیدونم تحت تاثیر هورمون های بارداری این افکار اومده سراغم یا حق دارم .

اینم بگم ک با هم خیلی خوبیم و عاشقانه ایم و چیزی کم‌نمیذاریم برا هم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت تعریف کرده ذوق کردی😁

خب مشکل همین جاست  بجا اینکه ذوق کنم.افکارم بهم ریخته......ببین هیچ وقت برام کم نذاشته ولی اینجوری نبوده ک ی لباسی بپوشم حالش دگرگون شه .الان ب شک افتادم 

اره تحت تاثیر هورمون ها که هستی شک نکن  ولی خوب لباسایی که بیشتر بهت میاد رو شاید گاهی خودت هم متوجه نمیشی مثلا منم لاغرم همیشه فکر میکردم اگر لباس ساحلی بپوشم شبیه خط کش میشم 😁 بعد یکی شانسی کادو گیرم اومد پوشیدم هم شوهرم خوشش اومد هم حتی بچه هام تعریف کردن . میخوام بگم تنوع خوبه و به چشم بقیه میاد چه بهتر که ادم این انرژیای خوب رو از همسرش بگیره . تو هم زیبا فکر کن نگو بد بودم الان خوب شدم بگو خوب بودم الان خوب تر شدم 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ساحلی ک بلند گشاده ،شوهرت برعکسه بقیهس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره تحت تاثیر هورمون ها که هستی شک نکن  ولی خوب لباسایی که بیشتر بهت میاد رو شاید گاهی خودت هم ...

هووووووف کاش میشد اصلا انقد بد بین شدم از اول این بارداری و عصبیییییییی