مادرهدفدار مدیر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 عنوان از دیروز نخوابیدم بچم همش رو پامه بنظرتون چشه😔 | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 16 پست اولین باره ایطوری میشه کم خواب هس ولی نه ایطوری تا میزارم تو جاش بیدار میشع دارم میمیرم از بیخوابی ۴ماهشه😭😭😭 پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹 1403/03/07 | 04:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 کسی نیس بیاد کمکت شوهرم سرکاره فقط منو داداشم ک تو پذیرایی خوابیده پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مادرهدفدار مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1347 لباسشو عوض کن جاش جا ب جا نشده؟مثلا نرفتین خونه مامانی مادرشوهری جایی؟ گریه هم داره اس ... نه ولی جای خودشو جابجا کردم بعد گذاشتم سرجای اولش اما همون آشو همون کاسه الان متوجه شدم سزماخورده پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹