2777
2789
عنوان

هنوزم بعد ۱سال و ۵ماه غمش قلبمو به درد میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست
چیه راهش راه چیو پیدا کردی

راه کنار اومدن باهاش و عوض کردن حالم

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم دوماهه تنهام. گذاشته😭😭شبا با عکساش آروم میگیرم داغ مادر خیلی سخت تراز همه دردو غم هاس😭😭

خدا رحمتشون کنه وقت اذانه

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
راه کنار اومدن باهاش و عوض کردن حالم

کنار که اومدم چاره ای جزاین ندارم

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
کنار که اومدم چاره ای جزاین ندارم

حالت ولی خیلی مهم تر از کنار اومدنه و در اصن اگ واقعا کنار اومده بودی دیگه حالت بد نبود 

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

خدارفتگانتو بیامرزه هرشب از خدا میخام ب خوابم بیاد😭

منم شبای اول عکسشو میذاشتم رو صورتم میخوابیدم دعا میکردم خوابشو ببینم برگرده ولی انگار فایده ای نداره ۱سال و ۵ماه گذشت 

منم شبای اول عکسشو میذاشتم رو صورتم میخوابیدم دعا میکردم خوابشو ببینم برگرده ولی انگار فایده ای ندار ...

میخواید کیس احساسی تون برگرده!؟ 

اگ دوس داشتی ب این ایدی توی تلگرام پیام بده بهت میگم چیکار کنی 

X_pni@

مامانم دوماهه تنهام. گذاشته😭😭شبا با عکساش آروم میگیرمداغ مادر خیلی سخت تراز همه دردو غم هاس😭😭

سلام خدا رحمت کنه مادرت رو ببین من صلوات انجام میدم برا اموات با کمترین هزینه خواستی درخدمتم؟