2777
2789

خدا فقط تو همه ی این لحظه ها کنارم بودی و دردمو فهمیدی

شماهم کسی رو از دست دادین تاحالا؟

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگم دی ماه سال ۸۸

پدرم دی ماه سال ۹۵ 

پسرم رو در ماه ۶ بارداری و دخترم رو در ماه ۵ بارداری

ولی چه میشه کرد ؟ من خدا رو دارم ❤️ هنوز قلبم درد می کنه ها اما هستن آدمایی که به بودنم نیاز دارن🥺

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

ارع، منم این حس رو تجربه کردم حالم ب شدت بد بود ولی بلخره راهشو پیدا کردم، 

میتونم بهت کمک کنم

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

ارع، منم این حس رو تجربه کردم حالم ب شدت بد بود ولی بلخره راهشو پیدا کردم،  میتونم بهت کمک کنم

چیه راهش

راه چیو پیدا کردی

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
پدر بزرگم دی ماه سال ۸۸ پدرم دی ماه سال ۹۵  پسرم رو در ماه ۶ بارداری و دخترم رو در ماه ۵ بارد ...

خدا رحمتشون کنه

آخ گفتی💔۴۰ روزه پدربزرگم رفت ک با پدرم فرقی نداشت برام باورم نمیشه اصلا و بشدت دلتنگشم 

خدا رحمتشون کنه

مرگ منظورته؟بله پدرم و هنوز بعد سه سال غمش خیلی سنگینه

خدا رحمتشون کنه