2789
عنوان

خیانت پارتنرم

165 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بهم گفتن پارتنرم با یه دختره تو رابطس منم چک کردم تا دیروز پارتنرم دختره رو فالو داشت ولی از وقتی با رفیقش صحبت کردم و جریانو بهش گفتم و رفیقش باهاش حرف زد آنفالو کرد دختره ام دختر خوبی نیست ج...ه هست و اینکه ب جز اینستا ی جا دیگه دختره فقط پارتنرمو فالو داره و هیچ پسریو نداره ولی تو اینستاپارتنرمو فالو ندازه

راهکار بدین سه شنبه قراره برم پیشش بهش بگم گوشیتو بده چک کنم؟

چجوری بفهمم واقعیت داره یا نه

سلام

شما واقعا فکر میکنید که دوست پسر و پارتنر ... وفادارن؟ طرف متاهل هست وفادار نیست بعد شما چه انتظاری دارید؟ کسی بخواد وفادار باشه اولین شرطش اینکه ازدواج کنه. تازه اونشم شرط لازمه نه کافی چون ممکنه ازدواجم بکنه خیانت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پارتنرم ولی رفتارش باهام سرد نشده من قبلا با یه پسر دیگه در حد دوست در ارتباط بودم اما بحثمون شد با پارتنرم دوست نداشت رابطمو قطع کردم وقتی مشروب میخوره احساس میکنم حس عذاب وجدان و پشیمونی داره

سلام شما واقعا فکر میکنید که دوست پسر و پارتنر ... وفادارن؟ طرف متاهل هست وفادار نیست بعد شما چه ان ...

🫠نمیدونم والا عاشقیه چیکار میشه کرد ولی پارتنرم منو با خانوادش آشنا کرده 

سلام شما واقعا فکر میکنید که دوست پسر و پارتنر ... وفادارن؟ طرف متاهل هست وفادار نیست بعد شما چه ان ...

اینجور ادمایی هم پیدا میشن..من دوتا رل دارم حاظرم قسم بخورم هر دوتا وفادارن..هر دو ازدواجی هستن فقط شرایطشو ندارن..یکیش سربازه یکیش سنش کمه و دنبال کار ثابت هست..

اینجور ادمایی هم پیدا میشن..من دوتا رل دارم حاظرم قسم بخورم هر دوتا وفادارن..هر دو ازدواجی هستن فقط ...

شما دو تا رل دارید یعنی خودتون وفادار نیستید یعد چطور میخواید در مورد دیگران قسم بخورید  

اینجور ادمایی هم پیدا میشن..من دوتا رل دارم حاظرم قسم بخورم هر دوتا وفادارن..هر دو ازدواجی هستن فقط ...

منم به رلم واقعا اعتماد داشتم میگفتم رلم اصلا ب دختر نگاه نمیکنه  چ برسه اینا حتا راجب ازدواج هم باهم صحبت میکنیم میگه تا وقتی کارم و خونم اوکی نشه نمیتونم بیام خواستگاری دوس دارم تو همه چی اوکی بشه بعد تورو وارد زندگیم کنم که دغدغه نداشته باشیم و اینا ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

چی

برو سر قرار

به خاهرت یا دوستت بگو هر وقت رسیدی، ربع ساعت بعدش با یه خط جدید بهش پیام بده سلام عزیزم این خط جدیدمه و دو تا تک هم رو گوشیش بندازن..بعد بهش بگو کی بود زنگ زد بده ببینم و فلان اگه ریگی تو کفشش نباشه جلو خودت بهش زنگ میزنه اما اگ خیاتت کنه زنگ نمیزنه..

برو سر قرار به خاهرت یا دوستت بگو هر وقت رسیدی، ربع ساعت بعدش با یه خط جدید بهش پیام بده سلام عزیزم ...

اینا اوکیه 

ولی میخام بفهمم با اون دختره تو رابطس یا نه باید چیکار کنم

شما دو تا رل دارید یعنی خودتون وفادار نیستید یعد چطور میخواید در مورد دیگران قسم بخورید     ...

من خودم راهشو بلدم حواسم بیشتر جمع که بهم خیانت نشه..بخاطر همین صددرصد ازشون مطمئنم..