2777
2789
عنوان

نه به بچهههه

169 بازدید | 22 پست

خستممممم پریودمممم خوابم میاااااد بچم نمیخابههههههه خدایاااااا شوهرم درک نداره اون میره تو اتاق در رو میبنده 

بچم‌نمیخابهههههه اشتباه کردم لعنت به اونی ک گفت ازدواج کن من توی آتیش دارم میسوزم اول مشکلاتم‌با شوهرم و زندگی زوری و دوم‌ترین بچه ی بد که گیر من اومده میخام‌خودمو بکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندوقتشه بچه؟عادتش بده با باباش بخوابه

من دخترم ۱۸ماهشه تا رو بازو باباش نره نمیخوابه اینطور شوهرم مجبوره خودش بخوابونش

با اینکه ۵صبح هم میره سرکار 

الان اونا خوابیدن ۱۲ من اینجام😁

بله پروفایل خودمم  🌱 
وای توروخدا اینحوری نگو. چجوری دلت میاد؟؟؟ مگه اون خودش خواسته به این دنیا بیاد؟

از ته دلش نمیگه فقط الان حسابی خسته و کلافست وگرنه جونشو میده واسش اگه نباشه دیوونه میشه

بله پروفایل خودمم  🌱 
چندوقتشه بچه؟عادتش بده با باباش بخوابه من دخترم ۱۸ماهشه تا رو بازو باباش نره نمیخوابه اینطور شوهرم ...

خوش بحالت من از شوهر شانس نداشتم اینم بچم 

اگه بچم بره پیش باباش که اصلا‌نمیخوابه همش کتک میزنه یا چنگ میزنه یا میکوبه تو سرمون باباشم داد میزنه من‌نمیدونن‌این‌بچه وحشی چی بود گیر من‌اومد