2777
2789

اگه منظورت حومه نباشه خیر نمیشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خبر تهران رو ندارم ولی تو شهر ما نمیشه....ی شهر متوسط تو مازندران....اگ هم بشه ی واحد آپارتمان چند سال ساخت ۷۰...۸۰ متری شاید بشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
حومه کجا مثلا

حومه یعنی اطراف تهران که بعضیا فکر میکنن تهرانه مثل کرج اسلامشهر شهریار ورامین و غیره

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
حومه یعنی اطراف تهران که بعضیا فکر میکنن تهرانه مثل کرج اسلامشهر شهریار ورامین و غیره

والاع کرجم فقط میشه حومش خرید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والاع کرجم فقط میشه حومش خرید 

بله دقیقا کرج هم مثل مرکز تهرانه قیمت هاش و گاه یبرخی مناطق بالاتر از تهران

عزیزم برای کسی که مستاجره همونم نعمته

بله درسته‌‌...بازم خبر تهران رو ندارم....ولی اینجا خونه چند سال ساخت اصلا ب صلاح نیس بخریم....بهتر از هیچی هست ولی نم و رطوبت ب مرور اذیت میکنه....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔