الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موفق باشید 🌿🧡 اصلا نگران نباش ،چند تا فیلم ببین ،کتابو کامل بخون ان شاءالله که سوالات اسون ...
سلام ببخشید میتونم یه سوال راجب فنون بپرسم ؟
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
برو توی روبیکا بزن استاد مشایخی برات کانال ایشون رو میاره یه جزوه داره کامل عروض رو توضیح داده بخون متوجه میشی
ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
من تو این که متن میده نقد تحلیل کنیم(مثلا میگه ویژگی های فکری و ادبی و زبانی رو بنویسید)مشکل دارم
آخه با توجه به کتابم نمیشه نوشت چون چیزایی که کتاب میگه رو تو شعر اصلا نمیبینم نیست
میشه بگید این تیپ سوالا شما روشتون چیه؟
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋