2777
2789
عنوان

استادم به دوستم نظر داره +اسکرین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 49 پست
مشخصه ادم منحرف و‌ لاشی ایه برگشته میگه زیباییات زیاده...مرتیکه هیز

اسن اون استادست که ازش معنی اون جمله رو پرسیدیم

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

عزیزم اصلا لازم نیست اینجا بیان کنی. اینجور که من میدونم اصللا اساتیدش اینجور نبودن و نیستن، به فرض محال که باشن، شما باید به مسئول اموزشکاهتون بگید. اون نوشتش هم موفقیت برای دوستت خواسته، به جای این فکرا برید برای کنکور اماده بشید و اگر هم واقعا هست همونجور که گفتم به مدیر اموزشگاه بگید.این قطار زندگیت را هرکسی گفته معنای بدی میده خودش ذهنش بیمار بوده، بیچاره استادتون خیلی خوب هم براتون خاطره نوشته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا لازم نیست اینجا بیان کنی. اینجور که من میدونم اصللا اساتیدش اینجور نبودن و نیستن، به فرض ...

مدیر آموزشگاه اصلا گوش نمیده 

بعد از خود استاده پرسیدیم معنیش چیه کفت بزرگ بشین میفهمین

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

مدیر آموزشگاه اصلا گوش نمیده  بعد از خود استاده پرسیدیم معنیش چیه کفت بزرگ بشین میفهمین

مایی ک بزرگیم نمیفهمیم😂🤦🏻‍♀️

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مدیر آموزشگاه اصلا گوش نمیده  بعد از خود استاده پرسیدیم معنیش چیه کفت بزرگ بشین میفهمین

خودتون نگید، پدر و مادرتون بگند، چون اگه واقعا همچین استادی توی قلمچی باشه با اعتراض حتی دو تا پدر و مادر برکنار میشه مطمئن باشید. قلمچی سابقه خودش را به هیچ وجه خراب نمیکنه چون نونش بریده میشه پس تنها جایی که میبینیم به اعتراض جواب میدن همین قلمچیه

مایی ک بزرگیم نمیفهمیم😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂😂😂

چه مسخره شده  من دبستان بودم دبیری نوشت قطار زندگی تو فلان  یعنی اونم ب من نظر داشت لاشی ...

😂😂😂😂F مهمه 

حالا واقعا معنی این قطار چیه  من که گیج شدم

گفتم که قطار های F معنی درخواست های رابـ*ـطه جنـ*ـسی

داستانشون ادامه دار شد لایک کن بیام بخونم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
الان اون پیام رو کدوم استاد داده؟ لاشیه؟    

استاد لاشیه پیام داده به یه استاد دیگه گفته اینو برسونه به دست دوستم 

ولی به صورت ناشناس گفته

داستانشون ادامه دار شد لایک کن بیام بخونم

همین بود دیگه😂😂😂😂