دیگه نشد تحمل کنم بخاطر خیانتش و پشیمون نبودنش ، اومدم خونه پدرم ، تلفنی حرف میزدم با بچه هام ، امروز شمارمو از تو گوشی بچه هام مسدود کرد و گفت زنگت هم زدن جواب نده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه بی رحم ، بچه ها چند ساله ان ؟ قصدت برای جدایی جدی ؟
۱۲ ساله ۸ و ۶ ساله ، آره ولی هنوز اقدامی نکردم ، پول ندارم وکیل بگیرم دل رفتن سمت دادگاه رو ندارم بخاطر دنگ و فنگاش ، دلم میخواد همینجا بمونم و نرم هیچ وقت میذاشت بچه هام ببینم
۱۲ ساله ۸ و ۶ ساله ، آره ولی هنوز اقدامی نکردم ، پول ندارم وکیل بگیرم دل رفتن سمت دادگاه رو ندارم بخ ...
اگه واقعا تصمیمت جدیه باهاش حرف بزن توافقی تمومش کن وگرنه باید چند سال بری دادگاه بچه هات هم برو هفته ای یکی دوبار ببین ، البته میدونم خیلی سخته خدا لعنت کنه شوهرتو
یعنی توافقی هم سخته؟؟؟ میدونید بس که دعوا میکردیم بچه ها حالشون خوب نبود اگه اذیت نمی کرد همون هفته ...
اقدام کن برای مهریه ی کم شو بگیر بقیشم بچه هارو بردار
منم در شرایط شما م خیانت نمیکنه ولی خب خیلی اذیتی دیگه داره خانوادم دورن به زبون گرفتم ببره تهران خونه بابام مهمونی و دیگه نیام ا لبته من بچه هارم میبرم