2777
2789
عنوان

یک ماهه از سه تای بچه هام دورم

4659 بازدید | 262 پست

دیگه نشد تحمل کنم بخاطر خیانتش و پشیمون نبودنش ، اومدم خونه پدرم ، تلفنی حرف میزدم با بچه هام ، امروز شمارمو از تو گوشی بچه هام مسدود کرد و گفت زنگت هم زدن جواب نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی رحم ، بچه ها چند ساله ان ؟ قصدت برای جدایی جدی ؟

۱۲ ساله ۸ و ۶ ساله ، آره ولی هنوز اقدامی نکردم ، پول ندارم وکیل بگیرم دل رفتن سمت دادگاه رو ندارم بخاطر دنگ و فنگاش ، دلم میخواد همینجا بمونم و نرم هیچ وقت میذاشت بچه هام ببینم

بچه هات چند سالشونه؟ جنسیتشون چیه؟

دوتا  دختر و یه پسر ، چکار رابطه ی من و بچه هام داره خودش میگفت نمیخوامت ناراحتی برو خونه پدرت ، حالام اومدم چرا اذیت میکنه ، چرا هیچیش نمیشه

۱۲ ساله ۸ و ۶ ساله ، آره ولی هنوز اقدامی نکردم ، پول ندارم وکیل بگیرم دل رفتن سمت دادگاه رو ندارم بخ ...

اگه واقعا تصمیمت جدیه باهاش حرف بزن توافقی تمومش کن وگرنه باید چند سال بری دادگاه بچه هات هم برو هفته ای یکی دوبار ببین ، البته می‌دونم خیلی سخته خدا لعنت کنه شوهرتو

من اصلا با خودش در ارتباط نیستم میگم شاید از این راه دنبال بهانه هست که من پیام بدم به خودشو بحث کنم ، اصلا جواب ندادم 

خیلی ناراحتم حالم اصلا خوب نیست کاش بگذره کاش تموم بشه

دوتا  دختر و یه پسر ، چکار رابطه ی من و بچه هام داره خودش میگفت نمیخوامت ناراحتی برو خونه پدرت ...

بچه ها رو تحت فشار میذاره که خودت برگردی

عین شوهر شمر من که بعد ۱۰ روز خودم برگشتم

منتظرم به سن قانونی برسن طلاقمو بگیرم

اگه واقعا تصمیمت جدیه باهاش حرف بزن توافقی تمومش کن وگرنه باید چند سال بری دادگاه بچه هات هم برو هفت ...

یعنی توافقی هم سخته؟؟؟

میدونید بس که دعوا میکردیم بچه ها حالشون خوب نبود اگه اذیت نمی کرد همون هفته ای دوبار توی پارکی جایی میرفتم و خوش میگذروندیم

بچه ها رو تحت فشار میذاره که خودت برگردی عین شوهر شمر من که بعد ۱۰ روز خودم برگشتم منتظرم به سن قا ...

مثلا چکار می کرد ، اون بیشتر منو تحت فشار میذاره ، من بار اول نیست که برگشتم فرقی نکرد ، و دیگه اواخر بحثامون زیادتر شده بود

یعنی توافقی هم سخته؟؟؟ میدونید بس که دعوا میکردیم بچه ها حالشون خوب نبود اگه اذیت نمی کرد همون هفته ...

نه توافقی راحته ، سعی کن خرش کنی توافقی جدا بشی و بزاره بچه هارو ببینی 

یعنی توافقی هم سخته؟؟؟ میدونید بس که دعوا میکردیم بچه ها حالشون خوب نبود اگه اذیت نمی کرد همون هفته ...

اقدام کن برای مهریه ی کم  شو بگیر بقیشم بچه هارو بردار

منم در شرایط شما م خیانت نمیکنه ولی خب خیلی اذیتی دیگه داره خانوادم دورن به زبون  گرفتم ببره تهران خونه بابام مهمونی و دیگه نیام ا لبته من بچه هارم میبرم

شما چندتا بچه داری؟؟علت رفتن شما چی بوده؟بچه های تو چند ساله هستن؟

بد اخلاقی و بد دهنی فوق العاده شدیدودست بزن شدید

خیانت هم کرده

دوتا دختر دارم ۱۲ ساله و ۹ ساله

هیچ وقت حلالش نمیکنم خبر مرگش بیاد

فقط از خدامیخوام کمکمون کنه

عزیزم قهررفتن مشکلی رو حل نمیکنه من بارها اخطار دادم کا اذیت نکن برم دیگ نمیام حالا بعد ۱۲ سال میخوام برم و تصمیمم جدیه  میدونم راه سختی رو پیشرو دارم