2777
2789
عنوان

یک ماهه از سه تای بچه هام دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4660 بازدید | 262 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقدام کن برای مهریه ی کم  شو بگیر بقیشم بچه هارو بردار منم در شرایط شما م خیانت نمیکنه ولی خب ...

من پدرم نمیذاره بچه ها بیان اینجا ، بچه ها رو بگیرم خرجشونو از کجا بیارم که حضانت بگیرم؟

بد اخلاقی و بد دهنی فوق العاده شدیدودست بزن شدید خیانت هم کرده دوتا دختر دارم ۱۲ ساله و ۹ ساله هی ...

سن قانونیشون میشه چند سال؟؟دختر کوچکم امسال میره اول

بچه هایی که طلاقن یعنی چی میشن ای خدا

فقط از خدامیخوام کمکمون کنه عزیزم قهررفتن مشکلی رو حل نمیکنه من بارها اخطار دادم کا اذیت نکن برم دی ...

نه اینبار قهر نرفتم ، الان اینجام اذیتم دوری بچه هام ولی اصلا دلم رضا نمیده برگردم

من پدرم نمیذاره بچه ها بیان اینجا ، بچه ها رو بگیرم خرجشونو از کجا بیارم که حضانت بگیرم؟

خب کارکن بعدشم پدرموظفه نقطه بچرو در هر شرایطی بده خانواده من برعکس میگن بدون بچه نیا چون همسرم معتاده میگن بچه  نگه نمیداره

نه اینبار قهر نرفتم ، الان اینجام اذیتم دوری بچه هام ولی اصلا دلم رضا نمیده برگردم

خداکمکت کنه توام برام دعا کن تا بتونم به آرامش برسم من به همسرم گفتم طلاق نمیخوام ولی باهاتم زندگی نمیکنم ینی بیشترهدفم اینه زندگی موجداکنم

خداکمکت کنه توام برام دعا کن تا بتونم به آرامش برسم من به همسرم گفتم طلاق نمیخوام ولی باهاتم زندگی ن ...

خب سخت نیست؟؟مانعت نمیشه برای سر کار بیاد اذیت کنه منم همینو میخوام چون طلاق گرفتن توی این قانون سخته

سن قانونیشون میشه چند سال؟؟دختر کوچکم امسال میره اول بچه هایی که طلاقن یعنی چی میشن ای خدا

س قانونی برای دختر ۹ سال تمام و برای پسر ۱۵ سال تمام هست

اگه اومد دنبالت برگزد پیش بچه هات

دنیای کثیفی شده خدایی نکرده اتفاقی براشون نیفته

وضع مالی شوهرت خوبه؟

اگه میخوای طلاق بگیری واسه خودت پس انداز داشته باش

من برای طلاق ۳بار بابام وکیل گرفت نشد کهنشد طلاق بگیرم

توافقی شوهرم نخواست طلاق بده

یکیش  تمکین زده بود قاضی منو با زور برگردوند خونه

میدونی چیه

چندین ساله من از ته دل نخندیدم

خیلی دلم واسه خودم میسوزه

تو هم بشین فکراتو بکن 

من یکی که بدون بچه هام به بهشت هم نمیرم  بعد طلاق باید با خودم ببرمشون

خب سخت نیست؟؟مانعت نمیشه برای سر کار بیاد اذیت کنه منم همینو میخوام چون طلاق گرفتن توی این قانون سخت ...

هنوز چندروز دیگه میرم چرا مطمئن باش اذیتم میکنه ولی ی مدته نه تا اخر  عمر این اذیتم کنه بله طلاق سخته