2777
2789
عنوان

یک ماهه از سه تای بچه هام دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4663 بازدید | 262 پست
یکی از چیز هایی که زن می تونه حکم طلاق و بگیره عدم پرداخت نفقه است. شوهر من چون نفقه پرداخت نکرده بو ...

از نظر شما یه زن فقط باید نفقه اش پرداخت بشه تا بتونه زندگی کنه؟؟؟شوهر من قبلا هم عدم تمکین زده بود من برگشتم ولی خودش ۹ ماه نیومد خونه به قاضی اینا رو میگم اذیتم میکرد که میخواستی برنگردی ، میدونه میگم احتمالا عدم تمکین نزنه

از نظر شما یه زن فقط باید نفقه اش پرداخت بشه تا بتونه زندگی کنه؟؟؟شوهر من قبلا هم عدم تمکین زده بود ...

عزیزم من قانونش رو تا جایی که می دونم میگم. من خودم هم الان گرفتار همین داستانا هستم. چون با دوستم که وکیله صحبت می کنم گفتم. اون اظهارنامه  و واریز نفقه از نظر قانون نشون دهنده اینه که همسر شما تمایل داره به زندگی با شما و اگر این اثبات بشه دیگه به شما نفقه هم تعلق نمی گیره. بازم با وکیل مشورت کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قانونش رو تا جایی که می دونم میگم. من خودم هم الان گرفتار همین داستانا هستم. چون با دوستم ک ...

تمایل داره مث آدم بگه برگرد ، محل خودم نمیده ، خبرش نفقه بده ، من خودم دارم کار میکنم ، زندگی با شک به درد چی میخوره ، بره ده تاشو بگیره ، عکس زنه که با اون بهم خیانت کرده بود دیدم اونم مث خودم معمولی هست ، تازه بزرگتر از منم میخورد ، چه مرگش بود اینجور کرد

عزیزم من قانونش رو تا جایی که می دونم میگم. من خودم هم الان گرفتار همین داستانا هستم. چون با دوستم ک ...

زنه دامادم داره ، آمارشو درآوردم مطلقه هست ، صورتش میکاپ داشت تو عکس تازه خیلی معمولی بود ، منم نه زشت بودم نه بد قیافه ، یه زندگی رو بخاطر کی به آتش کشید

خوب مشخصه به خاطر اینکه حق و حقوق زنو ندن نمیان بگن نمی خوایم زندگی کنیم. مردا فقط به فکرخودشون هستن. کمتر مردی هست که دلش واقعا برای بچه و زندگیش بسوزه. من هر شب خواب خونه و شوهرمو می بینم نه ماهه از هم دوریم. اون عین خیالش نیست. به منم همه میگن حتما با یکی دیگه در ارتباطه. 

خوب مشخصه به خاطر اینکه حق و حقوق زنو ندن نمیان بگن نمی خوایم زندگی کنیم. مردا فقط به فکرخودشون هستن ...

مطمئن باش در ارتباطه ، خب اون میخواد از حق خودش دفاع کنه بله ، میخواد حکم ازدواجش بگیره ،نفقه هم نده ،ولی مهریه ربطی نداره ، منم میگم طلاق نمیخوام مهریه میخوام 

اسکله ، خب میخواد محکومم کنه ببینه محکوم میشم بعد نفقه بده یا نده ، میگم امنیت ندارم ، آرامش ندارم ، شکاکه دست بزن داره نمیتونم برگردم طلاق نمیخوام مهریه میخوام ۱۵ سال همین مدل زندگی کردم عمرم تلف شد هیچی برای ادامه زندگی  ندارم حقمو میخوام