2777
2789
عنوان

یک ماهه از سه تای بچه هام دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4660 بازدید | 262 پست
س قانونی برای دختر ۹ سال تمام و برای پسر ۱۵ سال تمام هست اگه اومد دنبالت برگزد پیش بچه هات دنیای ک ...

خونه پدرم هستم.  والا مدتی هست که همش میگفت ندارم ، چجور پس انداز کنم ، عمرا بیاد دنبالم ، هییییچ وقت نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر بچه هام بدون اینکه حرفامو بشنوه و گوش بده به شوهرم گفت دست زنت رو بردار و ببر خونت

ای وای چقدر بد ، یعنی چی گوش نمی کرد ، بعد رفتنت چی هیچی عوض شد؟؟شوهر من خودشیفته هست ، بعد اینکه بخاطر خیانتش اصلا به مشکل خوردیم

ای وای چقدر بد ، یعنی چی گوش نمی کرد ، بعد رفتنت چی هیچی عوض شد؟؟شوهر من خودشیفته هست ، بعد اینکه بخ ...

نه اخلاقش هیچ فرقی نکرده که هیچ بدترم میشه رفته رفته

طوری شده که فحش میده به پدر مادرم من جوابشو نمیدم

این عوضی هم خیانت کرد

خدا ازش نگذره

نه اخلاقش هیچ فرقی نکرده که هیچ بدترم میشه رفته رفته طوری شده که فحش میده به پدر مادرم من جوابشو نم ...

وای چقدر سخت ، من دلم نمیخواد برگردم ، از طرفی جلو بچه اا رو گرفته نه ببینم از دیروزم که زنگ نزنم. خیلی شرایط سختیه برام الان دارم میرم مدرک کاشت ناخن بگیرم ، میگم صبر کنم تا عادت کنن به این شرایط.  وپدرشونم خسته بشه یه فکری بر میداره 

آخه چند سال پیش همینجور شد عدم تمکین زد برگشتم ولی خودش نیومدد تا ۹ ماه من خیلی اذیت شدم ، الانم بخواد اونجور بشه نمیتونم واقعا مث زندانیا بودم

کی به بچه هات رسیدگی میکنه؟

خودش ، دختر بزرگم که دیگه داره ۱۴ سالش تمون میشه ، پسرمم ۸ سالش تموم  میشه کوچیکه هم ۷ سالش تو خونه میذاره میره دنبال کاراش ، من حضانت کامل رو نمیتونم بگیرم ، نهایت ملاقات چون سختمه 

منظورم فشار بود اون الان فصل امتحاناش هست با پدر شوهرت حرف بزن ببین میتونه کاری برات بکنه؟

درسشو میخونه ، پدر شوهر ندارم ، مادرش خواهر و برادر هییییچ کدوم زنگم نزدن ، خودشم همینجور ، من مشکلم فقط خیانتش بود ، یعنی اخلاق خوبی هم نداشت ولی بخاطر بچه هام میشد تحمل کنم الانم از،وقتی فهمیدم ۳ سال میگذره نمیخواستم از پیش بچه هام برم ولی بس که آخریا دعوا داشتیم  دیگه زدم بیرون ، دست بزن اگه سر به سرش میذاشتم یا فحش هاشو پس میدادم میزد الان دو سالی بود دیگه دست بلند نکرده بود ، ولی با خیانتش داغونم کرد ، آرامش نداشتم ، فکر و خیال ولم نمی کرد ، خیلی دست و دل باز بود از بعد خیانت پولم درست نمیداد همش میگفت ندارم ، ندارم .بنظر شما چکار کنم میگم فعلا بشینم همینجا تا ببینم خودش چکار میکنه ، چون میدونم منو نمیخواد تو اون خونه فقط و فقط باید مینشستم و پخت و پز و کارای خونه خرید خونه ، محدود بودم از خیلس چیزا ، فقط نگران بچه هامم ، الانم که نمیذاره حتی تلفنی صحبت کنم با خط مادرم اگه مسدود نکرده باشه میتونم زنگ بزنم ولی میگم نمیدونم که پدرشون پیششون باشه استرس میگیرن ، خیلی میترسن ازش ، خسته ام کاش میمردم راحت میشدم

درسشو میخونه ، پدر شوهر ندارم ، مادرش خواهر و برادر هییییچ کدوم زنگم نزدن ، خودشم همینجور ، من مشکلم ...

یعنی تو این سه سال اصلا خیانت نکرده؟

اگه توبه کرده کاراشو تو هم ببخش

منم ۳سال پیش خیانت دیدم به معنای واقعی نابود شدم آنقدر متنفرم ازش

من آدم کینه ای نیستم اگه بهم محبت کنه وباهام خوب باشه من تحمل میکنم خیانتش رو که اونم فقط یه بار بود و پشیمون

حالا تو هم دوری بچه ها میدونم سخته صبر کن ببین خودش اقدام میکنه یا نه

بچه ها هم یه واسطه ای نداری از نزدیکاش از حالشون باخبر بشی؟

طلاق به این راحتی نیست صد در صد الان شوهرتم خیلی فشار روش هست به نظر من بچه هات آسیب می‌بینند شرایطش جور شد برو خونه زندگیت بچه ها تو سن بلوغ هستن گناه دارن

من الان ۴۰ سال دارم هر کاری کردم نتونستم طلاق بگیرم محکومم به زندگی سعی کن از راهش وارد بشی لباس خوب مهربون باش آرایش کن

خودت بهتر میدونی یه درآمدی هم کا داشته باشی چه بهتر

به خدا هیش کی به اندازه شوهر من بد نیست مثل شمر میمونه

فحش بده جوابشو نمیدم تا دعوا پیش نیاد به خاطر بچه هام

راستی رابطه زناشوییتون چطوره؟

میدونم بعد خیانت مثل قبل نمیشیم ولی چاره ای نداریم

من تو این ۳ سال موهام سفید شد

تیروئید گرفتم 

فقط بی خیال باش جوابشو نده ببین خوب میشه

یعنی تو این سه سال اصلا خیانت نکرده؟ اگه توبه کرده کاراشو تو هم ببخش منم ۳سال پیش خیانت دیدم به مع ...

تو این سه سال رابطه اش تموم نشده بود ادامه داشت ، رابطه زناشویی و عاطفی خوبی هم نداشتیم دیگه ، اصلا تو زندگی نبود ، من خودم از خونه زدم بیرون اصلا دریغ از یه پیام که بگه برگرد من چجور برگردم؟؟پدرم حامیم نیست ، میخوام مهریه بذارم اجرا ، شما مهریهاجرا گذاشتین؟؟

تو این سه سال رابطه اش تموم نشده بود ادامه داشت ، رابطه زناشویی و عاطفی خوبی هم نداشتیم دیگه ، اصلا ...

بله گذاشتیم در مرحله آخر طلاق که یه امضا مونده بود کار تموم بشه

ومهریه قسط بندی بشه اومد نشست دم در خونمون نرفت که نرفت با التماس منو برد

کار اونجا تموم شو

ولی ولی

به خاطر اینکه چند میلیونی نفقه گرفته بودیم

۳ماه تو خونه با من حرف نزد

خیلی روزای سختی بود خیلی

ولی به خاطر بچه ها مقاومت کردم

با همه چیش ساختم با نداری با خانواده بدش

با جاری و پدر شوهر دخالت کن الان قطع رابطه با همشون و اعصابم یه ذره آرام شده

ولی شوهرم ذاتا بد اخلاقه این منو داغون کرده

تو هم اگه صلاح کار رو تو اجرا گذاشتن مهریه میدونی انجام بده