2777
2789

سلام دوس جونا من دیروز تاپیک زدم که رفتم دکتر وگفت زخم دهانه رحم دارم بهم دارو فقط قرص داده که قراربود ازامروز شروع کنم باهمسرم..حالا دوره های پریود من 28گاهی هم 30روزست یعنی گاهی عقب میندازم...با وجود اینکه یه هفته دیگه به پری مونده اما امروز پریود شدم 😯خیلی نگرانم اصلا سابقه نداشتم جلو بندازم اونم یک هفته 😟

بچه ها ممکنه به معاینه دیروز ربط داشته باشه آخه اگه به خاطر اونم میبود که باید دیروز لک میدیدم ..اما امروز پریود شدم..یعنی بخاطر چیه😢میترسم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس. نظافت و شستشو داشته باش. شنبه هم زنگ بزن به دکتر شماره پرونده بده و سوالتو بپرس

اخه دکترم بیمارستان میشینه شماره پرونده و اینا ندارن اگه زنگ بزنم بیمارستان شماره مطبشو میدن که بپرسم ؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

براداروهامم موندم چیکار کنم بزارم برای بعد پریود یا ازامروز شروع کنم

اخه دکتر بیمارستان میشینه شماره پنده و اینا ندارن اگه زنگ بزنم بیمارستان شماره مطبشو میدن که بپرسم ؟

امکان داره بدن . اوضاع رو وخیم توصیف کن تا همکاری کنن. ضمنا توی سایت نظام پزشکی برو جستجوی پزشک . اسم دگترتو بگو شاید من بتونم اگه مشکلی نداری

عزیزم وقتی زخم دهانه رحم داری یعنی عفونت و عفونت پریودی رو می ندازه جلو وقتی شدید باشه وقتی هم ک ق ...

آخه تا قبل ازاین همه پریودام با یکی دوروز تاخیر منظم بود این یکی نمیدونم چرا این همه جلو انداختم چون تابحال سابقه نداشتم میترسم😟

امکان داره بدن . اوضاع رو وخیم توصیف کن تا همکاری کنن. ضمنا توی سایت نظام پزشکی برو جستجوی پزشک . اس ...

دکترم دکتر پریسا نجفیه..ممنونت میشم.

توکلینیک اینجا هرکاری کردم نتونستم سوالمو ارسال کنم

منم رفته بودم دکتروزخم داشتم وچندروزلکه بيني داشتم.البته دکتر به من گفته بودکه ممکنه لکه بيني داشته باشي بعدازمعاينه

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
داروهات چیه؟

داروهام آزیترو مایسین 250 و دوتا دونه زاکسیم400

آخه تا قبل ازاین همه پریودام با یکی دوروز تاخیر منظم بود این یکی نمیدونم چرا این همه جلو انداختم چون ...

عزیزم من سیکلم 29یا28 روزست

ولی دفعه قبلی ک عفونت گرفتم یهو 23سیکلم شدم 6روز افتاد جلو

شاید حالا برا این نباشه ولی تجربم بود خواستم بدونی عسیسم

خدای بزرگم ازت ممنونم