2777
2789

سلام من قصد دارم چند ماه دیگه اقدام کنم واسه بارداری توی این ماهم میخوام برم واسه چکاپ و این چیزا حالا سوالم اینه که پیش ماما برم بهتره یا پزشک متخصص؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوام واسه زایمان مامای خصوصی بگیرم باید از اولش تحت نظر اون باشم؟

باشی که بهتره چون از اول تحت نظرش باشی باهات بهتر اشنا میشه و از روند بارداریت اطلاع پیدا میکنه 

معمولا واس زایمان دکتر خودت بالاسرت نمیاد ولی ماما میتونه بالا سرت بیاد و ازت مراقبت کنه و ب زایمانت ...

اینجا دکترا میان بالاسر مریض😐

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
بله زایمان طبیعی دوس دارم میشه دلیلشو بگی که چرا ماما بهتره؟

عالیه......ماما بهش پول بدی از یه دکتر متخصص بهتر بهت زسیدگی میکنه ولی ی دکتر بخواد رسیدگی کنه باید بری مطبش و اونم طالب سزارینه ....ب خاطر هزینه ای که ب جیب خودشون میره 

کجا......اخه من تا حالا ندیدم پ نشنیدم که دکتر بالاسر مریضش بره 

بیمارستانای اینجا میان خودشونم کار زایمانو انجام میدن هرکسی ک رفته زایمان همشون گفتن دکترمون بودو خیلی خوب بود استرسمونو کم کرد

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
یعنی بیمارستان قبول مبکنه که مامای خودم بالای سرم باشه؟

اول ببین بیمارستان مورد نظرت کدوم ماماها کار میکنن ....بعد از بینشون ببین کدوم بهتره یه تحقیق سر انگشتی کن ...یا تو اینترنت بزن بهترین مامای خرم اباد واس میاره ....از اول برو پیشش  من تحربه شو دارم که بهت میگم