2777
2789
عنوان

شمام از تازه عروسا بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 82 پست
برعکس من هرچی تازه عروس دیدم خواستن گربه رو دم حجله بکشن با خانواده شوهر هم شمشیر رو از رو بستن

دقیقا همینطوره!!

منم هرچی دیدم یه سره با خانواده شوهر تو قیافه بودن و پدرکشتگی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برعکس شما من فکر میکنم عروس های جدید اتفاقا اصلا چاپلوسی ک نمیکنن هیچ،گربه رو هم دم حجله میکشن

و اصلا ب خانواده شوهر رو نمیدن

البته این چیزیه ک من دورو اطرافم میبینم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

اتفاقا از روزی که عروسی کردم یه لحظه هم چاپلوسی نکردم و برای هیچ چیزیم رو ندادم از روز اولم گفتم بی زحمت خرید خونمونو به عهده شوهرم بذارید که عادت نکنه و ۲۴ ساعتم هی نگید بیا پایین واسه ناهار و شام تا حریما حفظ بشه ۲ سالم هست بحث نکردم باهاشون اصلا

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
این معاشرته به نظرت؟ هم خودشو کوچیک میکنه هم به طرز چندشی خنده داره 

کجاش کوچیک شدنه؟؟

من حتی تو خیابون بچه هم ببینم میرم باهاشون حرف میزنم .

احترام به کسی ک در جایگاه مادره حای خود داره

ما هم خودمون تازه عروس بودیما!!!!! همه ذوق دارن صد درصد اوایل ازدواج 

من غلط میکردم اینجوری باشم😂😂 نهایت یه جون بغل اسم مادر شوهرم میزاشتم میگفتم مامان جون دیگه از این اداها نمیومدم 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
من غلط میکردم اینجوری باشم😂😂 نهایت یه جون بغل اسم مادر شوهرم میزاشتم میگفتم مامان جون دیگه از این ...

عزیزم هر آدمی متفاوت هست ! 

آدما بعضیاشون دوست دارن بیشتر احترام بزارن خب بعد ذوق داره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

چرا نیاز نیس؟  آدم وقتی یکیو عاشقانه  دوست داره .. سنگ تو کوچشونم دوست داره .... ...

اخه عاشق نبودن که به طور کاملا سنتی ازدواج کردن دختره از روز اول اینجوری میکرده 

کاملا واضحه که قصدش چاپلوسیه

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
کجاش کوچیک شدنه؟؟ من حتی تو خیابون بچه هم ببینم میرم باهاشون حرف میزنم . احترام به کسی ک در جایگاه ...

منم کلا ذاتا عاشق بچم هر بچه ای باشه براش کادو میگیرم 

تو همانی میشوی که می اندیشی!
نه واقعا چرا بدم بیاد خیلیا اول خوب هستن و وقتی باهاشون خوب تا نمیشه اونا هم روی دیگه نشون میدن شماه ...

دقیقا. خیلی از عروسا خوب رفتارمیکنن و اخلاق خوبی دارن اما خانواده شوهر اذیت میکنن عروسا هم یه بار دوبار کوتاه میان ولی بلاخره میبینن خانواده شوهر اینمدلی آن ،تغییر رویه میدن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....