2777
2789
عنوان

شمام از تازه عروسا بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 82 پست

آخ گفتیااااا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه عروسم دانشجوی روانشناسی ام هستم چاپلوس نیستم ولی ذاتا با محبتم دست کسیو نمیبوسم هی کادو و اینا نمیگیرم ولی واقعا بهشون محبت کردم تهشم محبتم چوب شد خورد تو سرم همرو جمع نبند

تو همانی میشوی که می اندیشی!

بستگی ب ادمش داره

منم تازه عروسم

حتی با بچه های فامیل خودم رابطم خوب بوده

ولی اهل باج دادن نیستم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برعکس من هرچی تازه عروس دیدم خواستن گربه رو دم حجله بکشن با خانواده شوهر هم شمشیر رو از رو بستن

بعضیا واقعا خوبن .ما عروس یکی از اقواممون نمیزاره مادر شوهر دست به سیاه و سفید بزنه.از طرفی بیین تمام خانواده ب اسم عروس قسم میخورن

نه واقعا چرا بدم بیاد خیلیا اول خوب هستن و وقتی باهاشون خوب تا نمیشه اونا هم روی دیگه نشون میدن شماهم یه مدرک گرفتی همه رو با یه چوب نرون

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

زن داداش من اولش خوب بود

بعد یه مدت دمشو نشون داد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چرا نیاز نیس؟  

آدم وقتی یکیو عاشقانه  دوست داره .. سنگ تو کوچشونم دوست داره ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اااااا  واقعا میتونم ازتون سوال بپرسم در مورد آزمایش و ...؟؟؟😍😍

اره گلم 

هرچی ک بدونم توضیح میدم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚