2777
2789
عنوان

سلام از یه خانوم خوشم اومده زیاد

3603 بازدید | 179 پست

تو مسیر باشگاه یه کافه داره قبل باشگاه ازش اسپرسو میگیرم، پایه گپ زدن هست ولی نمیدونم اونم ازم خوشش میاد یه نه؟ 

چطور رفتار کنم که به دلش بشینه؟ 

اینکه با ماشین مدل بالا برم جلو کافه اش جواب میده یا نه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید

Victory is my habit 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه اینه کی بهش بگی

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

ماشین مدل بالا،😏برادراین دیگه خزشده،😏

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

با ماشین مدل بالا بری جلو کافه اش 😐 چند سالته خدایی 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

اره یه تک چرخم بزن براش دم کافه😂😐

ن برادر من مگه دهه هفتاده پسرا میرفتن با موتور دم مدرسه دخترونه مخ بزنن مثلا...😐

خیلی عادی و جنتلمنانه برو بهش بگو

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

درود داداشم..

دیگه امروزه ملاک ها فوق العاده تغییر کرده...ممکنه پول تاثیر داشته باشه ولی شما باید کمی بیشتر با ایشون همکلام باشی به قدر کافی شناخت پیدا کنی...

یا اگه میتونی اینستاشو پیدا کن از طریق مجازی برو توی کارش...

در پایان همش بگم که پیشنهادم اینه توی این دوره زمونه دل نبندی چون سخت پشیمون میشی...

عشقای این دوره زمونه بی ارزش شده و خیلی آدم ها مثل ربات برخورد میکنن و اون چیزی نیستن که ازشون توی ظاهر میبینی...

کاشکی بتونی عاشق نشی و دنبالش نری

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...