2777
2789
عنوان

حالم بده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پس رابطه کامل داشته  ولی دوستتم مقصر 100 درصد بوده دیگه  تا دختر نخواد که اون لاشی ک ...

خب میگم ک اینا جدی بوده رابطشون فکر کرده بود جدی جدی میاد جلو حتی با مادرش هم صحبت کرده بود با دوسه تا حرفم خامش کرده بدبختو

عزیزم خوب 21 ساله شه 

عزیزم من تاپیک نزدم ک دوستمو قضاوت کنید من از شما خیلی بهتر میشناسمش پاک‌تر ازین حرفاست ولی خب خام شده بود با حرفای اون لاشی پس مقصر ۱۰۰ نیست

عزیزم من تاپیک نزدم ک دوستمو قضاوت کنید من از شما خیلی بهتر میشناسمش پاک‌تر ازین حرفاست ولی خب خام ش ...

ایشون خودشون متاهل هست احتمالا و از فشار های مجردی و سو استفاده گری پسر ها از احساسات دخترا خبر نداره

خودمم گفتم بهش گفت میترسم نمیتونم کاری کنم

این ترسه رو باید بریزه دور و هرچی زودتر ی کاری کنه. من اطلاع ندارم کجا ترمیم میکنن یا اصلا جایی هس برای این کار یا نه ولی حتما باید با مامانش درمیان بذاره شاید برای خیلیا این موضوع چیز خاصی نباشه ولی برای بعضی خونواده ها هم خیلی مهمه 

این ترسه رو باید بریزه دور و هرچی زودتر ی کاری کنه. من اطلاع ندارم کجا ترمیم میکنن یا اصلا جایی هس ب ...

دقیقا جالبی داستان اینجاست ک خودِ پسره خواهر داره با خودم گفتم کسی ک خواهر داره چطوری میتونه همچین بلایی سر ی دختر بیاره و چطوری تقاص میخواد بده 

دقیقا جالبی داستان اینجاست ک خودِ پسره خواهر داره با خودم گفتم کسی ک خواهر داره چطوری میتونه همچین ب ...

بعضیا برا ناموس خودشون گرگن برا ناموس بقیه سگ. خداازشون نگذره. امیدوارم زودتری راه حل خوبی پیدا کنه و از این منجلاب نجات پیدا کنه