دوستان خواهش می کنم بی زحمت نوشته هام رو بخونید. من و همسرم نه ساله ازدواج کردیم و مشکل مالی زیادی داریم .تو این چندسال فقط به در بسته خوردیم همسرم تو یه موسسه زبان تدریس می کرد که مدیر اونجا گفت می خواد فقط مدرس خانم استخدام کنه.رفت تو یه فروشگاه کار کرد که اونجا هم در ازای 10 ساعت کار 500 هزار تومن داد ناچارا کار میکرد و همچنان دنبال کار بود. ما دوبار به رییس جمهور نامه نوشتیم از 3 تا نماینده مجلس نامه گرفتیم برای شروع کار ولی متاسفانه تا مرحله پر کردن فرم و سو پیشینه پیش رفت در حالی که خیلیا با نامه همون نماینده ها استخدام می شدن. در طی این سالها برای استخدام های دولتی هم سر میزدیم یا. رشته همسرم نبود یا سنش نمی خورد یا شهر ما اون رشته رو استخدام نمی کرد.خلاصه گره تو گره . تا همسرم دیگه تو فروشگاه نتونست بمونه و ما اومدیم یه شهرستان کوچیک بدون امکانات و همسرم با دوستش موسسه زبان تاسیس کرد که دوستش اولش گفت نصف نصف الان فقط بیست درصد میده.کلاسا اولش خوب شد اما باز تعداد کلاسا کم شد شاگردا کم شدن طوری که همسرم پاییز و زمستون رو کلا بیکار موند.رفت دنبال دفتر بیمه و با قرض یه مغازه بیمه باز کرد الان هم هر کی میاد بیمه میزنه یا باطلش می کنه یا پس میگیره در حالی که همه بیمه ها اینجا کار میکنن
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن*
ژان پل سارتر
غصه نخور عزیزم بعد از هر سختی یک سستی و گشایشی هست دنیا گرد و بزرگه هر روز نوبت یک عده است برای سختی کشیدن همه باید این راه رو برن انشاالله که شما آخر راه سختی هستید و به زودی درهای رحمت به روی شما باز شوند
بچه ها نمی دونید نداری یعنی چی.میگید برید شهر بزرگ آخه کار پیدا نمیشه خیلی خیلی گشتیم. وقتی زندگی مردم رو می بینم خیلی حسرت می خورم چه لباسهایی چه سفرهایی چه لذتهایی. خیلی خودم رو می کنم کاش دخترم رو به دنیا نیاورده بودم
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن*
ژان پل سارتر
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
نخوندم جودی جان ممنونم از پیشنهادت حتما امتحان می کنم
نماز شب معجزه میکنه اینروزا تابستونه وما همه تا حداقل دوشب الکی بیداریم نیم ساعت هم وقتت رو نمیگیره پشت سر هم بخون گشایش میاره تو زندگیت ان شالله
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون