2777
2789
عنوان

چنین چیزی ممکنه؟ به خدا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17070 بازدید | 58 پست

دوستان میگم  کوچیک دارم تنها نمی تونه  محیط اینجا خیلی  بده اصلا نمیشه گذاشت مهد . پول مهد هم نداریم پول اجاره خونه و مغازه رو هم با زور جور می کنیم.بچه نداشتم خیلی به غیرانتفاعیا سر زدم گفتن سابقه نداری

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سايت سيتار از طريق قرآن بررسي ميكنن اگه بستگي يا مشكلي باشه بهت ميگن عزيزم

انشالله كه حل بشه

من براتون دعا ميكنم 🌸

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

آبجیای گلم به خدا نمی خوام هر پیشنهادی رو میدید رد کنم و بهونه تراشی کنم ولی باور کنید همه راهها رو رفتم. پس نرم دعا نویس و طلسمی در کار نیست  

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

هشتاد شب بخون خدا کمکتون کنه من برات صد تا صلوات میفرستم تا خدا کمکت کنه 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

عزیزم منم حدود دو سال پیش بدجوری با مشکل مالی روبه رو شدم مغازه مون ورشکست سد و حدود صد و پنجاه میلیون ضرر کردیم همزمان با لین اتفاقات من باردار شدم شوهرم میرفت آژانس و فقط خرج روزمره در میومد واقعا به یک باره از عرش به فرش رسیدیم تو اون دوران من ختم قران گرفتم به نیت کار پیدا کردن همسرم و خدا کمکمون کرد و کار دولتی پیدا کرد دقیقا روز تولد پسرم

خلاصه این کهبه نطر منم تو شهر کوچیک جای پیشرفت نیست الان اگه همون اموزشگاه رو تو تهران زده بودین امکان نداشت ریزش مراجع داشته باشه

نا امید نشو بع خدا توکل کن اگه میتونین پول جور کنین همسرت یه ماشین بخره(مازمان ورشکستگی ماشین چهل تومنیمونو فروختیم بعد با وام یه ماشین ده تومنی برداشتیم)

ختم قران در بیست روز بردار اول به نیت تعجیل در فرج اقا بعدم کار همسرت

انشالله که مشکلت حل میشه گلم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
نه الهه شرقی جان فقطسولل می پرسم ببینم همچین چیزی امکان داره آخه بدبختی تا چه حد قراره رو سرمون ببار ...

بله کاملاااااااااااااا امکان داره کار همسرت رو بستن سرچ کن ابطال طلسم از ایت الله بهجت میاد انجام بده 

ان شا الله به امید خدا باطل بشه سوره بقره و جن فراوااااااااااان بخون ایه 33 الرحمن یا معشر الجن .... رو هفتاد مرتبه بخون به اب  با همسرت باهاش غسل باطل السحر کنید ولی لگن بزارید نره تو چاه بعد بریز پای گلدونی استغفار هفتاد بندی امیر المومنین قبل خواب هرشب بخون معجزه شو که دیدی منم دعا کن 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
حتما پیشی خانم سر میزنم.ممنونم بچه ها خواهش می کنم دعام .شب و روز کابوس می بینم که دارم گدایی می کنم

در ضمندرخواست دوستیمو قبول کن 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
بله کاملاااااااااااااا امکان داره کار همسرت رو بستن سرچ کن ابطال طلسم از ایت الله بهجت میاد انجام بد ...

اين كار دعا و اينا چيزي نيست كه خودش انجام بده حتما بايد كسي كه علمشو داره و بلده انجام بده و اينجور ادما پول هم مجاز نيستن زياد بگيرن و كم ميگيرن 

خودش نبايد انجام بده چون ضرر ميبينه

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

عزيزم اصلا طلسم و دعا و اين چيزارو باور نكن، اراده خدا بالاى همه چيزهاست و هيچ كس نميتونه خواست خدا رو تغيير بده، دلتو به خدا بسپار و اصلا به دعا و دعا نويس فكر نكن