2777
2789
عنوان

چنین چیزی ممکنه؟ به خدا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17070 بازدید | 58 پست
اين كار دعا و اينا چيزي نيست كه خودش انجام بده حتما بايد كسي كه علمشو داره و بلده انجام بده و اينجور ...

نه ایت الله بهجت دستور عمومی دادن دعانوشتن که نیست داشتن قران و خوانن سوره ناس و فلق و چندین دستور دیگه هست چون کامل یادم نبود گفتم سرچ کنه کاملشو 

اونی که شما میگی از دعانویس بگیره خوب نیست اتفاقا

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

عزیزم من منظورت رو فهمیدم اگه شما تو مناطقی زندگی میکنید که طلسم و این چیزا رواج داره پس امکان داره کسی براتون طلسم گذاشته باشه من یه بنده خدایی رو میشناختم که یه مغازه باز کرده بود و داشت موفق میشد بعد مغازه دار بغلیش برای اینکه کسب و کار خودش بهم نریزه برای مرده دعا خرید اخرشم بنده خدا ورشکست شد!!!!!!!

این دعا ها در حقیقت بیشتر با نام «طلسم» و «سحر و جادو» شناخته میشن و برگرفته از کتاب «کنز» هستن که کتاب مخصوص سحر و جادو هست و اگه از من بپرسی من میگم بهشون اعتقاد دارم مادرم میگه خدا تو قران هم این سحر و جادو رو ذکر کرده و میگه بهش اعتقاد داره اما به اینکه ازش برای زندگی استفاده بکنه اعتقادی نداره و ترجیح میده توکل رو بر خدا بگیریم خودمم همین طورم از این چیزا هراس دارم ، کاشکی خیاطی یا ارایشگری بلد بودی مخصوصا تو شهرهای کوچیک این دو مهارت معجزه میکنه میتونی تو خونه خودت خیاطی کنی یا یه اتاقک کوچیک بسازی و ارایشگاه باز کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من منظورت رو فهمیدم اگه شما تو مناطقی زندگی میکنید که طلسم و این چیزا رواج داره پس امکان داره ...

خاک بر سرها چه دلی دارن و چقدرم زود اثر میکنه باید واقعا با ناس و فلق خودشو ادمی بیمه کنه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
چشم زهرای عزیز ممنونم .کسی نیست تجربه ای داشته  یا اینجا هم باید پولدار بود که بهت توجه بشه .خی ...

عزیزم درکت میکنم چون منم این روزای سختو داستم الان روزای بی پولیم تموم شده ولی شوهرم کارش الان فوق العاده سخته کارگر جایی هست ولی ماهی ۳تومن میگیره مشکلم کارش هست اخه شان اجتماعی نداره کارشم خیلی سخته.

الان از بی پولی نجات پیدا کردیم مشکلات دیگه داریم. تو هم بنظرم فقط دعا کن و دست از تلاش برندارید . انشالله خدا کمکتون کنه

استارتر چله ایت الله حق شناسو حتما اجرا کن گره های کور چندساله رو باز میکنه بخدا چنان ک خودت انگشت ب دهن میمونی

مخصوثا ک دلت واقعا شکسته و خسته است رد خور نداره کلیدش دست امام حسین هست

همه جور اجابتی ازش دیدم از بیماری لاعلاج شفا گرفته تا نجات اعدامی و ازدواج و کسب کارو نازایی و هزارچیز

ک خود حاجت روا ها میگن معجزه بود یکیش خودم.

سرچ کن تو کانالش عضو شو نیرویی عجیب میگیری

استارتر چله ایت الله حق شناسو حتما اجرا کن گره های کور چندساله رو باز میکنه بخدا چنان ک خودت انگشت ب ...

خیلی سخته نه ؟ خیلی دلم میخواد اما مشکل نایب و اینا چی ؟

دوستان همه پستاتون رو دقیق .دوستایی که میگی کار کن به خدا دخترم خیلی اذیتم می کنه کار خومه رو هم به زور انجام میدم متاسفانه عمرم رو گذاشتم برای  و هنری یاد نگرفتم. بینهایت ممنونم که صادقانه کمکم کردید

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

کار در منزل مثل تایپ و ترجمه نمیتونی بگیری؟؟؟

سایت های اینترنتی مثل ایران تایپیست و ایران ترجمه عضو شی میتونی کار بگیری...من اکثرا تایپ ها و ترجمه ها مو میزارم اونجا مزایده بعد بهترین قیمت رو انتخاب میکنم کار رو میدم اون انجام بده تو هم اگه تو مزایده قیمت پایین تر بگی کارو میگیری

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

پری جان یه سر میزنم ممنونم که وقت گذاشتی برای تاپیکم .راستش من برای نوجوانان و کودکان تدریس می کردم اعتماد به نفس و سابقه ترجمه ندارم. باز امتحان کنم فک کنم بتونم بعد مدتی  بیوفتم

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

خيلى ناراحت شدم منم دختر دوساله دارم مى دونم خيلى سخته ،عملا هيچ كارى نمى تونم انحام بدم از صبح تا شب

من فقط يك توصيه كه فكر كنم حديث  باشه بهت مى كنم اگر انسان تو اوج بى پولى بتونه مشكل يكى ديگه رو حل كنه خداوند بهش عنايت ويژه مى كنه

اگه مى تونى هر چند كم دست يكى كه از خودت بى نياز تره در بين فاميل و اشنايان و همسايگان رو بگير

اميدت به خدا باشه اين راهو امتحان كن و از رحمت خدا نا اميد نباش

اين توصيه رو شبخ رجبعلى  خياط به يكى از شاگردانش هم كردن كه دراوج مشكلات مادى بهش رجوع مى كنه ،و كمك مى خواد

بهش ميگن برو قرض كن و مشكل فلان كس رو حل كن 

هر چند تو خساب كتاب ما شايد قابل درك نباشه اما بدون روزى رسان فقط و فقط خداست اونه كه اسباب رو فراهم مى كنه

سلام عزیزم

اول اینکه سعی کن نماز اول وقت بخونی

ودوم اینکه هرشب  بعد نماز مغربت سوره واقعه بخون اگه تداوم داشته باشه صد درصد تاثیرشو تو زندگیت میذاره

..مطمئن باش امتحان کردم که دارم میگم واقعا معجزه میکنه.

برام دعا کنید زایمان دومم از اولی راحتتر باشه..