2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 19 پست
بچه ها شما که این سندروم رو دارید چ جوری متوجه شدید ؟ کولونوسکوپی شدید ؟؟؟ خونریزی هم دارید یا داشتی ...

من خونریزی ندارم فکرم نمیکنم خونریزی از علائمش باشه من یه مدتی استرس خیلی شدید داشتم و باعث شد تعداد دفعم زیاد بشه گاهی اسهال گاهی یبوست همینا باعث شد دچار شقاق مقعد بشم دکتر رفتم آزمایش خون و مدفوع نوشت انجام دادم آزمایشم نرمال بود و دکتر گفت سندروم داری یک ساله درگیرشم البته قبلا هم این مشکلات گاهی بود ولی الان یک ساله خیلی مشکلاتم روحیم زیاد شده و خیلی این مسئله اذیتم میکنه نفخ و دلدردم بهش اضافه شده گاهی و به خاطر همین مشکلم شقاقم خوب نمیشه هر روز دارم زجر میکشم شما خونریزی داری؟ علائمتو بگو عزیزم

من خونریزی ندارم فکرم نمیکنم خونریزی از علائمش باشه من یه مدتی استرس خیلی شدید داشتم و باعث شد تعداد ...

آرامش مهمه و دوری از استرس انشاا زود خوب بشید..قرآن و نماز خیلی آرام بخش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی برای نفخ قطره کارمینت خیلی خوبه اونایی که این سندرومو دارن بعضی اوقات نفخ تو روده هاشون گیر میکنه و باعث دلپیچه و درد میشه من روزی ۲ بار ۳۰ قطره میریزم تو آب قبل یا بعد از غذا میخورم البته با یه روز ۲ روز جواب نمیده باید مداوم مصرف بشه و از هفته دوم خیلی این مشکلمو بهتر کرد نمیگم نفخ نمیکنم نفخ هست کمتر شده و حداقل دیگه گیر نمیکنه راحتتر تخلیه میشه