2777
2789
عنوان

نهایی

206 بازدید | 28 پست

فقط میخوام بگم کاش یکم آموزش و پرورش علاوه بر جیب خودش به فکر ماهم باشه؛

امتحانای پر تقلب

پر استرس

پر از اعصاب خوردی

بخدا که کنکور صد برابر بهتره

حداقل یه روز کنکور میدی تموم میشه میره

ولی تو نهایی باید برا تک تک امتحانا از فرط استرس جون به لب بشی تهشم میبینی همه تقلب میکنن

وقتی میگن تقلب تو نهایی صفره میخوام با جفت پا بیام تو دهنشون فقط.

*وی از شدت اعصاب خوردی و نخوابیدن در طول شب و دیدن این حجم از تقلب در حوزه در مرز سکته است.

من امسال تقلب ندیدم ولی اره دقیقا درست میگی

و اینکه بچه ها نمره ۱۷ چطوره؟

پارسال ۱۶ و نیم شدم به نظرتون امسال تراز بیشتری بهم میده؟

چقدر؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من از مرگم بدتره این حجم از استرس و نمیدونم چی

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

مال ما که تغلب نشد استرس رو قبول دارم ولی کنکور خالی خوب نیست زیاد چون عمومی ها هم میاد باید سه پایه بخونی تازه درسته یه باره ولی فک کن اگه خراب کنی دیگه جای جبران نیست 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
من وسط سالن بودم، اونایی که کنار دیوار بودن راحت تقلب میکردن ، مراقبم میدید چیزی نمی‌گفت.

منم کنار دیوار بودم ولی 😐💔آدم تخ نمی‌کرد نگا کنه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

مال ما که تغلب نشد استرس رو قبول دارم ولی کنکور خالی خوب نیست زیاد چون عمومی ها هم میاد باید سه پایه ...

برای نهایی یعنی فقط کتاب دوازدهم کافیه؟ به والله که باید تموم قواعد دهم و یازدهمم بلد باشم

حداقلش اگه فقط کنکور باشه میدونیم باید چیکار کنیم

با این نهاییا نه می‌رسیم تشریحی خوب کار کنیم نه تستی

از اینجا مونده و از اونجا رونده.