رفتم تو خونه ی مادر شوهرم در یک ساختمانیم دیدم شلوار بچمو عوض کرده بدون اینکه به ما بگه دخترم ۱سال و دو ماهشه بعد اومده شلوار قدیمی نوه ی ای که الان ۱۷سالشو پا کرده با ذوق گفتم اهه شلپار خریدی گفت نه مال کوچکیا او نومه رفتم به شوهرم گفتم گفت چیزی نگو شوقشو نگیر تا خودم بهش بگم اما من طاقت نیاوردم و رفتم گفتم مادر شلوارشو در بیار بار اخرت باشه مگه دختر من گداست شلوار خودش کو گفت شلوارش خیس شده بود اینو پا کردم گفتم بار اخرت باشع نمیتونستی خودت براش شلوار بخری بعد خواست حرف بزن هی با دخترمم بازی میکرد منم گفتم هیییس چون ازم میترسه یکم زدم بیرون رفتم شلوار خودشو اوردم پاش کردم تو خونه خودمون دوباره رفتم تو خونه ی خودشون یه شلواری که خود مادر شوهرم خریده بود و پا کردم گفتم تو بی عرضه ای یعنی کارم درست بود یا نه ؟ اگه شوهرم گفت مگه نگفتم چیزی نگو تا خودم بگم چی بگم (اگه مادر شوهرم به شوهرم گفت )؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.