2777
2789
عنوان

من یه خواهر شوهرم

271 بازدید | 17 پست

اینو وظیفه خودم نمیدونم تو همه چیز عروسمون نظر بدم....اینو وظیفه خودم نمیدونم که عروس اومد چیکار کنم که بیشتر بچزونمش....اینو وظیفه خودم نمیدونم که چیکار کنم که بیشتر چشمش دربیاد...من یه خواهر شوهرم اما هیچوقت تو کار برادرم و خانمش دخالت نمیکنم چون خودمم عروس هستم و نمیخوام کسی مخل زندگیم شه...من وظیفه خودم نمیدونم که با حرف یا عملی بخوام زندگی برادرم رو جهنم کنم...من روز به روز بخاطر پیشرفت زن داداشم دعا میکنم چون پیشرفت اون پیشرفت برادرم و بچه هاشه‌...من هروقت زن داداشمو میبینم بیشترین فکر من اینه که کدوم حرف محبت آمیز تره بزنم که اون حس کنه من یه رقیب نیستم بلکه من یه حامی هستم که ناراحتیش رو تو دلش نگه نداره بدونه بااینکه عروس خونه ما شده اما دختر بابای منم شده...چقدر تایپیک می‌زنید زن داداش فلان عروس بیسان....خودتون چقدر خوبید منو زن داداشم ۱۱ساله که زن داداش و خواهر شوهریم دریغ از یه ناراحتی تروخدا به خودتون بیاید 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم. یاد رفتار مامانم با زن داییام و و البته رفتار عمه هام با مامانم افتادم که دقیقا مثل شما و زن برادرتون هستن...

اصلا مطالب اینجا رو نمیتونم باور کنم!

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
خب زنداداشت عاقل بوده

عزیزم ماهم عاقل بودیم زن داداش من وقتی میبینه من به عنوان خواهر شوهر هیچوقت از حد خودم جللو تر نمیرم میفهمه که من نه مخل زندگیش هستم نه مانع زندگیش

اوکی ولی من بچه بودم 

اون اومد تو خانواده ما

ادمی ک به بچه هم رحم نمیکنه رو ازم نخا این چیزارو براش قبول کنم.

اون نشسته مارو میچزونه بعد توهین و نفرین و.....

بعد میگه چرا دوستم ندارین

چرا مثل دخترون باهام رفتار نمیکنید

حتی الانم ک بزرگ شدم وضع همونه چ بسا بدتر

همه مثل هم نیستن.

من فقط دلم میخاد این خانم براش همه رفتاراش جبران بشن

انقدر ک مارو پوکوند تو خودمون.

حالا اون بشینه تک تک نفرین کنه

برمیگرده به هرحال به خودش

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
دمت گرم. یاد رفتار مامانم با زن داییام و و البته رفتار عمه هام با مامانم افتادم که دقیقا مثل شما و ز ...

همه میتونن خوب باشن اما نمیخوان

خار شوهری که اصلااااا از خوبیت تعریف نمیکنه از ویژگی های ظاهریت ک تو چشمه تعریف نمیکنه و فقط انتقاد میکنه .یه چیز منفی ببینه همونو فوری میگه 

وقتی میری پیششون همه چیرو عالی نشون میدن که بگن ما فامیلامون کاملا بینقصیم...هیچ عیبی نداریم

فقط نظرات خودشونو درست میدونن

اوکی ولی من بچه بودم  اون اومد تو خانواده ما ادمی ک به بچه هم رحم نمیکنه رو ازم نخا این چیزار ...

خب اون نخواست خوب باشه بحث خواستن همه انسان ها میتونن آدمای خوبی باشن اما نمی‌خوان....شما خوب باشید بزارید طرف مقابل بابت رفتارش شرمندگی بکشه نه شما

خار شوهری که اصلااااا از خوبیت تعریف نمیکنه از ویژگی های ظاهریت ک تو چشمه تعریف نمیکنه و فقط انتقاد ...

خب بزار بی‌نقص بودنش رو ادعا کنه....خانم زیبا کسی که چیزی رو زیاد فریاد میزنه اونو نداره...تو داشته هات رو نیاز نیس به کسی نشون بدی تو خودت باش اونا داشته هات رو خود به خود میبینن