من خودم توهمین شرایط بودم. و از سن کم کارکردم و الان دوسه جا شاغلم و پس انداز وماشین دارم اما خدا میدونه واسه ریال ب ریالش زحمت و غربت کشیدم ودیدم، ولی در ازاش جوونیمو دادم، گاها30 روز پشت هم خدامیدونه شیفت24 ساعته دادم ولی خیلیا بی هیچ زحمتی دراسایشن، خواهشا اگه رفاه بچتونو نمیتونین فراهم کنین پشت هم بچه نیارین..
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام باز خوبه کار کردی و در ازای جوونیت یه چیزی به دست آوردی من از من توی خانواده با وضع قوی و دو عدد فرزند بزرگ شدم ولی پدرم منو محروم کرد و به بدترین وجه ممکن زندگی کردم الانم مثل اسب کار میکنم و درآمد خاصی هم ندارم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
ببخشید یه کاربر هم نام شما بودن اصفهانی بودن شما اون هستین البته اون منو میشناخت
خیر
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!