2777
2789

من خودم توهمین شرایط بودم. و از سن کم کارکردم و الان دوسه جا شاغلم و پس انداز وماشین دارم اما خدا میدونه واسه ریال ب ریالش زحمت و غربت کشیدم ودیدم،  ولی در ازاش جوونیمو دادم، گاها30 روز پشت هم خدامیدونه شیفت24 ساعته دادم ولی خیلیا بی هیچ زحمتی دراسایشن،  خواهشا اگه رفاه بچتونو نمیتونین فراهم کنین پشت هم بچه نیارین.. 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

سلام جناب دکتر 

ببخشید اینجا پست میزارم

آقا هستم ۳۲ ساله 

سونوگرافی دادم

طبق آزمایش 

کبد گرید نوع ۲ هست 

کلیه سمت راست مقداری سنگ ریزه به اندازه های ۲ و ۳ mm

کلیه سمت چپ سنگ به اندازه  ۷/۵ mm

روده ها پُر گاز  ، مشاهده شده است 

به دکتر اورولوژی مراجعه کرده و برای دفع سنگ، قرص تجویز نموده که اگر پس از اتمام آنها، سنگ دفع نشد

سنگ شکن انجام شود

متاسفانه وقت پذیرش پزشکان متخصص گوارش تا ماه آینده پُر است 

فعل حال ،جهت بهبود و رفع گاز روده  

که مدت هاست درمان نشده 

از جنابعالی  مشاوره میخواهم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جناب دکتر ببخشید اینجا پست میزارمآقا هستم ۳۲ ساله سونوگرافی دادمطبق آزمایش کبد گرید نوع ۲ هست ک ...

سلام داداش واسه گرید 2 تا جایی ک میتونی غذاهای چرب، فست فود و... نخور و ورزش کن، قرص لیورگل بگیر بخور،  درمورد سنگت اون سنگ7/5 سخاه دفع بشه،  البته سعی کن ورزشکن،مایغات بخور، یکم اندازش بزرگه، نوع سنگ ورژیم غذایی مرتبطش مهمه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
سلام داداش واسه گرید 2 تا جایی ک میتونی غذاهای چرب، فست فود و... نخور و ورزش کن، قرص لیورگل بگیر بخو ...

سلام جناب دکتر 

خسته نباشید  ،سپاسگزارم 

در مورد وجود گاز زیاد در روده، چه راهکاری در نظر دارید 

متاسفانه این اتفاق، یک مشکل و معضل بزرگی برایم شده 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید