2777
2789
عنوان

باردارها و باتجربه های وزن نی نی بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 78 پست

منم استرس وزن بچمو دارم.ازبس مادرشوهرم میگه ما بچه هامون همه بالای ۳۵۰۰ بودن.منظورش بچه های خواهرشوهرمه.حالا من استرس دارم اگه وزن بچم کمتر باشه بخواد بچه منو با اونا مقایسه کنه

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

سونو.هفته سی و سه دکترم گفت وزنش 200گرم کمه وزنش1900بود بعدش یه مکمل مث شیر خشک بهم داد روزی یه لیوان خوردم هفته بعدش ک سونو کرد گفت حالا وزنش خوبه اگه میتونی مکمل بخر

خواهر زاده ام 2900به دنیا آومد عادی بود از 2500 به بالا دیگه خوبه

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همین که سالم خدا را شکر کن وزنم اگه تو شکم کم باشه میاد بیرون وزن میگیره من دخترم سی و نه هفته ...

اره خداروشکر سالمه

خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم

فقط نگران خودشم که اوایلش چون ضعیفه اذیت نشه😔

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

اره عزیزم بچه های نارس با توجه به وزنشان زردیشونم بیشتره مثلا من پسرم زرده زرد بود که دکتر میگفت با توجه به وزنش خیلی زردیش بالاست آخر هم با فلوس قطع شد.

عزیزم بچه شما که نارس نیست وزنش خوبه ایشاالله زردی هم نمیگره

خرما دلستر نون خامه اي خامه عسل هفت مغز(يه نوع آجيله) ماكاروني  سيبزميني با پنير

بخاطر معدم خیلی از این چیزارو نمیتونم بخورم😔بمیرم واسه بچم

مرسی عزیزم اونایی که بتونم رو میخورم

اره خداروشکر سالمه خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم فقط نگران خودشم که اوایلش چون ضعیفه اذیت نشه😔

اذیت نمیشه زردی هم فکر نکنم به وزن ربط داشته باشه دختر خودم زردی نگرفت ولی پسر داداشم با اینکه سه کیلو نیم بود زردی گرفت.فقط دنیا اومد زیاد گرم نگیرش چون گرما زردی را تشدید میکنه

باز تو ی خبری از وزنش داری😐

من چی بگم ک دکترم با سونو کاردو پنیره😐

اخرین بار ۳۰هفته رفتم😞

من خودکشی نمیکنم اما،اگ ی ماشین با سرعت نور بیاد سمتم،،قدم از قدم ور نمی دارم...
آخه این چیزا مهم نیس که روحیتو خراب میکنی رو نی نی هم اثر میذاره به منم گفتن به زور اگه بشه ۳ کیلو ۳ ...

فقط نگران خودشم

تو بارداریم به اندازه کافی اذیت شد نمیخوام بدنیا میاد هم درگیر بیمارستان و بستری شدن بشه😔

ببین عزیزم من دخترم سه کیلو بود ماه اولم شد سه کیلو نهصد از ماه دوم رفلاکس گرفت ماه دوم دویست گرم وزن گرفت یعنی الان که دو ماه و پونزده روزشه وزنش چهارکیلو و صدگرمه دارم بهش دارو میدم واسه رفلاکس دکتر گفت درست میشه وزنش زیاد خودتا درگیر وزن نکن چه ریز چه درشت بزرگ میشن فقط ما را پیر و داغون میکنن

عزیزم پروتئین باعث وزن گیری بچه میشه گوشت مرغ عدسی قارچ بعدم بچه بالای ۲۵۰۰کاملا طبیعیه  نگر ...

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه

اره به وزن سونو اعتماد ندارم به نظرم کمتره وزن بچم