2777
2789
عنوان

باردارها و باتجربه های وزن نی نی بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 78 پست
مهم سلامتیشه والا من خودم ۱کیلو ۷۰۰ بودم تو هفت ماهگی به دنیا اومدم یه روزم تو دستگاه نبودم 

اره خداروشکر سالمه

ممنون عزیزم

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو امکان اشتباهم داره جنینت الان هر روز وزن میگیره بعدم نوزاد کلا ظریف و کوچولو میشه من که پسرم چه ...

خدا پسرتو حفظ کنه

انشاالله وزنش بالا بره دخترم...

سونو.هفته سی و سه دکترم گفت وزنش 200گرم کمه وزنش1900بود بعدش یه مکمل مث شیر خشک بهم داد روزی یه لیوا ...

لیدی میل منظورته؟دکترم گفت عوارض داره نخور😞

دختر من هفته قبل 2900 بود الان 3کیلو

وزنش خوب بالا نمیره که اونم بخاطر مشکل معده و بالا اوردنمه😔

اره عزیزم بچه های نارس با توجه به وزنشان زردیشونم بیشتره مثلا من پسرم زرده زرد بود که دکتر میگفت با ...

پس احتمالش بالاس😔

نگرانم بستریش کنن😔

مرسی عزیزم ایشالا زردی نگیره

سلام. پسر من 2900دنیا اومد خیلی هم ریز دیده نمیشد.زردی داشت ولی بستری نشد.تغذیه اش رو خوب رسیدم الا ...

خدا حفظش کنه عزیزم

منم فقط میخوام بستری نشه همین😔

بچه تو بیمارستان اذیت میشه😔

بخاطر معدم خیلی از این چیزارو نمیتونم بخورم😔بمیرم واسه بچم مرسی عزیزم اونایی که بتونم رو میخورم

چرا بميري نگ اين حرفو عزيزم

هرچي مي توني بخور 

انشالله زايمان كني شيرتو بخوره تپل مي شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
اذیت نمیشه زردی هم فکر نکنم به وزن ربط داشته باشه دختر خودم زردی نگرفت ولی پسر داداشم با اینکه سه کی ...

دیشب یکی از کاربرا میگفت هرچی وزنش کمتر باشه احتمال زردی گرفتنش بیشتره

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالا زردی نگیره یا حداقل نیازی به بستری شدنش نباشه😔

خود من دنيا اومدم ٢٣٠٠ بود وزنم اصلا هم زردي نداشتم الان هم سالمم الكي جوش نزن آروم باش بعد از زايمان انقد نيم وجبي اذيتت كنه كه باورت نشه كه سه كيلو بيشتر نيست😁

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
باز تو ی خبری از وزنش داری😐 من چی بگم ک دکترم با سونو کاردو پنیره😐 اخرین بار ۳۰هفته رفتم😞

همون بهتر که خبر نداری شلغم😔

دکترم زیر 3کیلو سز نمیکنه

امروز نوبت دارم میدونم کلی غر میزنه که چرا دقیق 3کیلوئه😞

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه اره به وزن سونو اعتماد ندارم به نظرم کمتره وزن بچم

از الان خودتو آماده کن عزیزم

دخترم که به دنیا اومد هرکی از راه میرسید میگفت واااااای چه ریزه 

فکر کن من چقدر غصه میخوردم و استرس داشتم 

الان که یادم میفته از خودم حرصم‌میگیره که به حرف بقیه اهمیت میدادم 

بعضیا که رسما میگفتن من که بغلش نمیکنم میترسم از بس ریزه

سر پسرم هر کی میگفت چه ریزه میگفتم اوهوم ریزه

بعدم‌میگفتم مهم نیست وزن میگیره خداروشکر که سالمه

نی نیت به دنیا اومد بیا بهمون بگو  اصلا نگران نباش مطمین باش وزنش خوبه.زردی هم همه بچه ها میگی ...

حتما عزیزم تاپیک میزنم😙

ممنون از راهنماییات خدا پسراتو حفظ کنه گلم

باشه حتما حواسم هست مرسی

زردی بیشتر به طبع مادرو نی نی برمیگرده اگه میتونی چیزای خنک زیاد بخور.من زن داداشم از شش ماهگی روزی سه تا لیوان عرق کاسنی میخورد که بچه اش زردی نگیره ولی آخرش زردی را داشت تا حدی که سفیدی چشاشم زرد بود ولی بستری نشد دستگاه کرایه کردن تو خونه گذاشتنش زیر دستگاه