2777
2789
عنوان

کی اینجا دندون روکش کرده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 43 پست
جدا؟منم قراره یکی از دندونامو عصب کشی کنم روکش دندان چقدر هزینشه؟

نمیدونم. دکتر با دکتر قیمش فرق داره..بعد اگر دیواره دندونت نداشته باشه باید حتما روکش بشه اما اگر داشته باشه میشه فقط پرش کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی . دکتر خوبی رفتی . کارش درسته من همع اینا را تجربه کردم ‌ .

ببین شما ۵ تا دندون قبلا عصب کشی کردی ‌. دندونی ک عصب کشی شده باید روکش بشه چرااا ؟ چون یا پوسیده میشه میریزه ک این ریختن دندون باعث میشه دیواره دندان از بین بره و نشه دیگه کاریش کرد یا اونقدری خراب میشه که مجبور میشی بکشید دندون را . این ۲ اتفاق بستگی ب نحوه غذا خوردن شما داره که ۱ ماه یا ۲ سال طول بکشه و چیزی بشه یا نه . 

حالا شما رفتی دکتر گفته ۵ تاش باهم روکش بشه شانست گفته الان ک تراشیده شاید پوسیدگی های سطحی با تراش از بین رفته اگه پوسیدگی ها سطحی نبود دندون عملا بیفایده میشد همون بحث کشیدن داعم دندان ! 

شما مدت ها قبل هزینه و وقت گذاشتید رفتید عصب کشی و روکش نکردید یعنی کاره نصفه نیمه ‌! 

ممکنه تا روکش ها اماده بشن جزئی این دندونات ریزش داشته باشن ک نگران نباش فقط مراقب باش حین غذا خوردن ک از بین نبریشون . 

سوالی داشتی در خدمتم 😅

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
گمونم اگه کلینیک انجام بدی حدود دو تومن تا سه تومن باید برای فقط روکش بدی

ممنون❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی . دکتر خوبی رفتی . کارش درسته من همع اینا را تجربه کردم ‌ . ببین شما ۵ تا دندون قبلا عصب ک ...

توروخدا راست میگی 🥺🥺بخدا اینقدر شوهرم دعوام کرد دارم سکته میکنم همش میگه دندونات هیچ مشکلی نداشت الان میترسم رنگش تیره بشه روکش چون اونی که نشونم داد زیرش فلز بود میترسم معلوم بشه

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
نمیدونم. دکتر با دکتر قیمش فرق داره..بعد اگر دیواره دندونت نداشته باشه باید حتما روکش بشه اما اگر دا ...

مرسی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
توروخدا راست میگی 🥺🥺بخدا اینقدر شوهرم دعوام کرد دارم سکته میکنم همش میگه دندونات هیچ مشکلی نداشت ا ...

نه عزیزم نگران نباش . رنگش اتفاقا سفیده خیلی من ۲ هفته پیش رفتم برای روکشم وقتی گذاشت گفت خیلی سفیده بدم برات یکم زردش کنه گفتم باشه ‌‌. شوهرتم نمیدونه اطلاعاتمون کافی نیست خودمونا ناراحت میکنیم . ولی منم بر حسب تجربه ک برای دندونام پیش اومده اینا را فهمیدم . راستی هزینش هم اصلا زیاد نگرفته دندونی ۵ تومنه مطمعن باش جنس خوبم برات زده . روکش زدی تگم کن تا بگم بعد چ مراقبت هایی کنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

الان عکسش رو بفرست ببینم.

چرا انقدر به روکش گارد دارید؟ خیلی از دندونهایی که کشیدنی میشن اگر از اولش روکش میشدن سالها باقی میموندن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

توروخدا راست میگی 🥺🥺بخدا اینقدر شوهرم دعوام کرد دارم سکته میکنم همش میگه دندونات هیچ مشکلی نداشت ا ...

زیرکونیا کن یکم هزینه ش بیشتره ولی کاملا سفیده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

الان عکسش رو بفرست ببینم. چرا انقدر به روکش گارد دارید؟ خیلی از دندونهایی که کشیدنی میشن اگر از اول ...

الان که نمیشه عکسش فرستاد شوهرم اینقدر غر میزنه به جونم دیوونم کرده 😥😭🥺

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
خیلی ناراحتم خیییییلی احساس میکنم کار اشتباهی کردم آخه دندون هام خوب بودن  خیلی پشیمونم  ...

امروزه هزارتا کار زیبایی انجام میشه که ظاهر دندونا رو باهاشون درست میکنند. نگران نباش. خیلیم قشنگ میشه. من بی صبرانه منتظر روکشهامم 😁

مامان آیدا کدوم دندوناتو روکش کردی؟ چن تا

دندون ۶ یک دونه روکش بیشتر ندارم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍