2777
2789
عنوان

کی اینجا دندون روکش کرده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 43 پست

من روکش دارم، یه کم سفیدتره

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال شما روکش سرامیکی بود؟؟ یا اونی که داخلش فلز ماننده

من دندون ۶رو روکش کردم  سرامیکیه انگار روش سفیده 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
قبلا عصب کشی شدن  می‌گفت اگر روکش نمیکردی چون پوسیده بود بعدا باید میکشیدیش  حس میکنم در ...

دروغ نگفته کار خوبی کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی ناراحتم خیییییلی احساس میکنم کار اشتباهی کردم آخه دندون هام خوب بودن  خیلی پشیمونم  ...

عکس لبخندت بزار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دوتا روکش دارم یکش شاید مال ۵سال پیشه خیلی هم خوبه 

همسرم دندون جلوش روکش کرده تازگی رنگشو خودشون بهش نشون دادن انتخاب کرده برکس اینقدر قشنگ میشه از دندونای خودتم قشنگ تره 

مال شما روکش سرامیکی بود؟؟ یا اونی که داخلش فلز ماننده

چطوری اینقدر کم کردی

ببین دندونی که عصب کشی میشه حتما باید روکش بشه وگرنه به مرور دیوارش می‌ریزه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز کشیدن 

پس بدون روکش لازم بودی 

منم دندون جلوم روکشه ، خیلی کم با دندون طبیعی تفاوت داره 

به مرور کنار میای باهاش 

قبلا عصب کشی شدن  می‌گفت اگر روکش نمیکردی چون پوسیده بود بعدا باید میکشیدیش  حس میکنم در ...

اگر عصب کشی کردی که درست میگه...عصب کشی بکنی یا پر می کنند یا روکش،،که البته به نوع پوسیدگی دندون هم‌داره..اگر خیلی پوسیده باشه نمیشه پر بشه حتما باید روکش بشه ..چون بعد یک‌مدت میریزه....کار عجیبی نکرده عزیزم این طبیعی هست وقتی عصب کشی کردی برای ماندگاری بیشتر روکش می زنند 

ببین دندونی که عصب کشی میشه حتما باید روکش بشه وگرنه به مرور دیوارش می‌ریزه و دیگه هیچ کاری نمیشه کر ...

جدا؟منم قراره یکی از دندونامو عصب کشی کنم

روکش دندان چقدر هزینشه؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مگه مرض داره دروغ بگه برا یه دون درد عکس میگیری بعد میبینن چقدر دندون خراب داری که خودت خبر نداری و زودتر باید رسیدگی بشه وگرنه مشکل ساز میشه