ماه پنجمه که عمل کردم یعنی تا یه سال قراره کلی تغییر کنه؟ یا تغییر جزئی داره؟
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
منم دیونه شدم ۳هفته اس عمل کردم ولی یه سوراخ خیلی ورم داره اصلا حس میکنم همینجوری بمونه من چیکارکنم
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
منم دیونه شدم ۳هفته اس عمل کردم ولی یه سوراخ خیلی ورم داره اصلا حس میکنم همینجوری بمونه من چیکارکنم
نهههه درست میشه اصلا نگران نباش برای من کاملا قرینه شده الان
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهههه درست میشه اصلا نگران نباش برای من کاملا قرینه شده الان
بعدچندوقت قرینه میشه؟شما بینیتون گوشتی بود یااستخونی ؟
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
بعدچندوقت قرینه میشه؟شما بینیتون گوشتی بود یااستخونی ؟
از ماه سوم به بعد بینی کلی تغییر میکنه گلم، استخونی و غضروفی خیلی گوشتی نبود