2777
2789
عنوان

مشکل معده

44 بازدید | 4 پست

معدن میسوزه ضعف می‌ره یه بوی بدی میده که خودمو هلاک می‌کنه فقط مترانیدازول میخورم بوش می‌ره اما همچنان میسوزه بعد قطع قرص باز بو میده نگید دکتر که اینقدر رفتم خسته شدم 

دو هفته هر چی میخوری حتی آب یادداشت کن

ببین با کدوما گوارشت بهتره و ب کدوما حساسی

همراه اونایی ک حساسی مسهلش رو بخور.

اگ کمتر از ۳ بار دفع در روز داری دمنوش غلیظ گل محمدی یا چای دارچین بخور.

اگ رفلاکس داری دمنوش زنجبیل بخور.

اگ یبوست داری(همون کنتر از ۳ بار دفع روزانه) خاکشیر ب هیچ وجه نخور برات خوب نیست بدتر میشی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته هر چی میخوری حتی آب یادداشت کن ببین با کدوما گوارشت بهتره و ب کدوما حساسی همراه اونایی ک ح ...

نمیدونم ببین ببار مثلاً توت فرنگی میخورم چیزی نیست ببار هست هفته پیش رفتم طب سنتی بدتر شدم رفلاکس چیه من داروی رفلاکس خوردم اما خوب نشدم فرقی نکرد زندگیم مختل شده 

نمیدونم ببین ببار مثلاً توت فرنگی میخورم چیزی نیست ببار هست هفته پیش رفتم طب سنتی بدتر شدم رفلاکس چی ...

ببین گلم

یمدت لبنیات نخور.

چایی رو فقط با چوب دارچین و زنجبیل بخور

بعد مرغ و ماهی چای نبات دارچین بخور

نوشابه های گازدار رو نخور

قبل و بعد غذا آب نخور 

سفت و سخت رعایت کن ، بعدش میبینی چقد حالت خوبه

روزانه هم یک فنجون دمنوش گل محمدی بخور

منم بعد هر غذایی نفخ میکردم و حدود ۶ ماه هر روز معده درد داشتم ، ی مدت هم یبوست شدید ، با پرهیزغذایی و روشایی ک گفتم همش حل شد ، اما الانم ب رژیمم پایبندم ، لبنیات خیلی کم میخورم ، نوشابه شاید دو هفته یکبار ، آب با غذا اصلا...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹