2777
2789

سلام تاپیکم تعطیل شده ، نی نی یار پیام داده ک غیر اخلاقیه 😐

خواستم کسایی ک میخواستن بدونن چی شد بهشون بگم 

خانوما صبح ک همسرم بیدار شد بهش گفتم و کلی گریه کردم از دیشب تا حالا آروم و قرار نداشتم

گفتم ک من واقعا منظوری نداشتم و میخواستم کمکمشون کنم دلم به حال زنداداشت سوخت 

و پیام دادم و ...

گفتم ک برادرت تهدیدم میکنه ، خیلی ناراحت شد و بهم گفت نباید خودتو دخالت میدادی و این حرفا

شوهرمم بهش زنگ زد و هرچی از دهنش در اومد بهش گفت 

نمیدونم چی بینشون گذشت ولی خیلی عصبانی بود و رفت سرکار تا الانم ازش بی خبرم 

فقط بهم گفت خیالم راحت باشه اجازه نمیده کسی اذیتم کنع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی که گفتی بعد اگر اتفاقی میوفتاد میگفت چرا به من نگفتی همه تقصیرا گردن تو بود دیگه هم دخالت نکن خودت بکش کنار به شوهرتن بگو دخالت نکنه بهتر هست

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

اخه چطوری بااین همه ستل زندگی کردن یاد نگرفتین خودتون و تو جریانات این قوم نندازین 

الان عشق اونا بیشتر میشه و ادم بده شما میشی 

بهش فقط میگفتی مامانم همیشه میگفت کرم از خوده درخته من هیچ وقت نفهمیدم تاالان که تو وجریاناتتو شنیدم معنی این جمله رو فهمیدم

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

بنظرم کار خوبی کردی که به همسرت اطلاع دادی و شما و ما هرکسی موظف هست اول زندگی خودشو حفظ کنه نجات بده شما زیاد خودتونو قاطی ماجراهای اونا نکنید حالا امروز دختردایی بوده شاید بعداً به یکی دیگه پیام بده اون وقت چی . شما که اونجا به عنوان داور وسط ننشستید مردم رو از کارهای بدشون منصرف کنید به اون دختر دایی بگید که برای راهکار بره پیش روانشناس البته من فقط متن اسمس های شما رو دیدم بعدش رو نخوندم چیزی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اونوقت از چه راهی تشخیص دادن فیکه  چون یه مشت دروغگو تو سایت ریخته دلیل نمیشه همه رو به یه چشم ...

اونو دیگه نمی‌دونم چطور فهمیدن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

بنظرم دیگه اصلا از شوهرت نپرس چی گفتن و چکار کردن اگه خواست یه حرفی هم بزنه بگو علاقه ای به شنیدن هرزگی بقیه ندارم اون بارم بخاطر جاریم خواستم به داداش هرزه ات بگم‌ تا خودشو جمع کنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اصلا نباید دخالت کرد

منم برادرشوهرمو با ی زن دیدم دوست دختر قبلیش بود 

پرستار بیمارستانی بود که من زایمان کردم شناخت از فامیلی

شوهر منم گفته‌بود فلانی رو دیدم که کارش اشتباه بود

بعد زنگ زد بهش حسابی داد و بیداد کرد که جنبه نداری و اینا

ولی من میخواستم ب جاریم بگم شوهرم گفت نگو تو بده میشی

اونوقت از چه راهی تشخیص دادن فیکه  چون یه مشت دروغگو تو سایت ریخته دلیل نمیشه همه رو به یه چشم ...

برادرشوهرت دیگه پیام نداد؟ 

به شوهرت چی گفته بود ؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"